Khloé Kardashian afslører babynavn

Khloé Kardashian.

Khloé Kardashian.

Foto: All Over Press

Lige inden jul bekræftede Khloé Kardashian endelig sin graviditet, og nu taler den 33-årige realitystjerne åbent om den kommende familieforøgelse.

Det gjorde hun også, da hun forleden var gæst i Ellen DeGeneres' talkshow. Khloé Kardashian, der er seks måneder henne i sin graviditet, løfter blandt andet sløret for, hvad babyen skal hedde.

Ifølge Daily Mail spørger Ellen DeGeneres, om hun og kæresten Tristan Thompson kender til barnets køn, hvortil realitystjernen svarer "ikke endnu".

Den vordende mor fortæller, at drengenavnet er på plads, og at hvis hun og kæresten får en søn, så skal han hedde Tristan Thompson Junior.

Khloé Kardashian afslører, at pigenavnet endnu ikke er fastlagt, men at det højst sandsynligt kommer til at starte med enten K, efter mor, eller T, efter far.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Realitystjernen fortæller også, at hun led meget af kvalme i det første trimester, men at hun har det meget bedre nu og mest oplever at blive utroligt stakåndet. 

Ellen DeGeneres hæfter sig også ved, at den kropsnære kjole, som Khloé har på, ikke just er ventetøj.

- Jeg prøver på ikke at tage ventetøj på i så lang tid som muligt, fortæller den gravide stjerne.

Khloé Kardashian forklarer også, hvorfor hun ventede så lang tid med at bekræfte sin graviditet. 

- Jeg ville gerne gøre det i mit eget tempo, og når jeg havde det godt med at gøre det, siger stjernen, der også roser sin kæreste og barnets far til skyerne. 

- Han er en drøm, og jeg føler mig heldig, lyder roserne til Tristan Thompson, der i forvejen har sønnen Prince Thompson fra december 2016. 

Ellen DeGeneres spørger selvfølgelig også ind til, om hun og Tristan Thompson skal giftes. 

- Det er ikke noget, jeg har travlt med. For som du ved, så har jeg før haft travlt med tingene, siger Khloé Kardashian og hentyder til, at hun i 2009 giftede sig med Lamar Odom efter at have kendt ham i kun en måned. 

- Vi har helt sikkert talt om det, men vi er glade, hvor vi er, forklarer Kardashian-søsteren. 

Ellen DeGeneres forsøger også at få Khloé til at bekræfte Kylie Jenners graviditet. 

- Har Kylie cravings, spørger Ellen i håb om, at Khloé vil bekræfte sin halvsøsters graviditet. 

- Hvad mener du?, svarer Khloé.

TV-værten giver den endnu et skud ved at spørge ind til, hvorfor den yngste Jenner-søster ikke var med på familiens famøse, årlige julekort. 

- Jeg kan se det i dine øjnene, prøver Ellen i et sidste forsøg, uden det dog lykkes at få noget nyt ud af Khloé.

Det var lige inden jul, at Khloé Kardashian efter flere måneders spekulation endelig bekræftede sin graviditet

Stjernen delte den glade nyhed på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Til et billede, hvor Khloé Kardashian og Tristan Thompson krammer hendes gravide mave, skriver realitystjernen en længere tekst, der bekræfter, at hun skal være mor. 

- Min største drøm er gået i opfyldelse! VI skal have en baby, skriver den 33-årige stjerne på sin Instagram-profil.

Khloé Kardashian har tidligere været gift med Lamar Odom, men de blev skilt i 2016. De nåede aldrig at få børn. 

- Jeg har ventet og undret mig, men Gud havde hele tiden en plan. Han vidste, hvad Han gjorde. Jeg blev simpelthen nødt til at stole på Ham og være tålmodig, skriver Khloé Kardashian. 

Derefter sender hun en stor tak til kæresten Tristan Thompson, der nu skal være far til hendes barn.

- Til tider kan jeg slet ikke tro, at vores kærlighed har skabt liv. Tristan, tak for, at du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning! Tak, fordi du får mig til at føle mig smuk altid! Tristan, mest af alt, tak, fordi du før mig til MOR! Du har gjort denne oplevelse mere magisk, end jeg kunne have forestillet mig! Jeg vil aldrig glemme, hvor vidunderlig du har været mod mig i denne tid! Tak, fordi du gør mig så glad, min elskede, lyder roserne til den vordende fader. 

Khloé Kardashian takker også sine mange fans og fortæller, hvorfor hun har ventet så lang tid med at dele nyhederne om sin graviditet. 

- Tak til ale for kærligheden og de positive vibrationer! Jeg ved, jeg har været stille med dette, men vi ville nyde dette med vores familie og nære venner så lang tid, som vi kunne holde det privat. Bare at nyde vores første, dyrebare øjeblikke bare os. Tak, fordi I forstår. Jeg er så taknemmelig, spændt, nervøs, ivrig, overglad og bange på én og samme gang! Men det er det bedste mylder af føleleser, som jeg nogensinde har følt i mit liv, afslutter den gravide stjerne. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close