Khloé Kardashian raser efter kritik fra fans

Khloé Kardashian går op i at holde sig i form - også under sin graviditet.

Khloé Kardashian går op i at holde sig i form - også under sin graviditet.

Foto: All Over Press

Lige inden jul bekræftede Khloé Kardashian, 33, sin graviditet, og det betyder, at hun ikke længere behøver at skjule sin voksende mave for sine mange følgere på de sociale medier. 

Gennem de seneste par år har realitystjernen tabt over 20 kg, og under sin graviditet sørger hun også for at træne flittigt, hvilket hun dokumenterer på både Snapchat og Instagram.

Men det er faldet mange for brystet, at Khloé Kardashian, der er seks måneder henne i sin graviditet, træner intenst og løfter tunge vægte.

Nu tyer realitystjernen så til sin Twitter-profil for at svare igen på kritikken.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Til de af jer, der pludselig tror, I er blevet læger, men MIN læge og jeg taler sammen, og der er sagt god for min træning, og det kan anbefales, skriver den gravide stjerne på sin Twitter, hvor hun også linker til en hjemmeside, der fortæller om, hvor godt det er at træne under graviditeten. 

- Tak, folkens! Få mig ikke til at stoppe med at dele l***, tilføjer Khloé Kardashian og truer med ikke at ville dele ud af sit liv på de sociale medier.  

Realitystjernen delte juleaftensdag sin træningsrutine på sin Snapchat. Her viste hun klip af hende, hvor hun brugte en stepmaskine og løftede vægte. 

- Jeg elsker, at jeg endelig kan snappe min træning igen... men glædelig jul, og der kommer mere træning, fortalte den kommende mor ifølge People på sin Snapchat.

Det var lige inden jul, at Khloé Kardashian efter flere måneders spekulation endelig bekræftede sin graviditet

Stjernen delte den glade nyhed på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet. 

My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can't believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you've been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we've been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it's the best bundle of feelings I've ever felt in my life!

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

Til et billede, hvor Khloé Kardashian og Tristan Thompson krammer hendes gravide mave, skriver realitystjernen en længere tekst, der bekræfter, at hun skal være mor. 

- Min største drøm er gået i opfyldelse! VI skal have en baby, skriver den 33-årige stjerne på sin Instagram-profil.

Khloé Kardashian har tidligere været gift med Lamar Odom, men de blev skilt i 2016. De nåede aldrig at få børn. 

- Jeg har ventet og undret mig, men Gud havde hele tiden en plan. Han vidste, hvad Han gjorde. Jeg blev simpelthen nødt til at stole på Ham og være tålmodig, skriver Khloé Kardashian. 

Derefter sender hun en stor tak til kæresten Tristan Thompson, der nu skal være far til hendes barn.

- Til tider kan jeg slet ikke tro, at vores kærlighed har skabt liv. Tristan, tak for, at du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning! Tak, fordi du får mig til at føle mig smuk altid! Tristan, mest af alt, tak, fordi du før mig til MOR! Du har gjort denne oplevelse mere magisk, end jeg kunne have forestillet mig! Jeg vil aldrig glemme, hvor vidunderlig du har været mod mig i denne tid! Tak, fordi du gør mig så glad, min elskede, lyder roserne til den vordende fader. 

Khloé Kardashian takker også sine mange fans og fortæller, hvorfor hun har ventet så lang tid med at dele nyhederne om sin graviditet. 

- Tak til ale for kærligheden og de positive vibrationer! Jeg ved, jeg har været stille med dette, men vi ville nyde dette med vores familie og nære venner så lang tid, som vi kunne holde det privat. Bare at nyde vores første, dyrebare øjeblikke bare os. Tak, fordi I forstår. Jeg er så taknemmelig, spændt, nervøs, ivrig, overglad og bange på én og samme gang! Men det er det bedste mylder af føleleser, som jeg nogensinde har følt i mit liv, afslutter den gravide stjerne. 

Khloé bekræfter ikke kønnet på sin baby, men det er tidligere kommet frem, at hun venter en dreng

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close