Galleri: Kendte der (også) har opkaldt deres børn efter et sted

En lang række Hollywood-stjerner har opkaldt deres børn efter en by eller et land.

En lang række Hollywood-stjerner har opkaldt deres børn efter en by eller et land.

Fotos: All Over

Fem dage efter de blev forældre til en lille prinsesse, løftede Kim Kardashian og gemalen Kanye West fredag langt om længe sløret for, hvad deres nyfødte datter skal hedde.

Fredag kunne kendisparret således fortælle, at den lille pige har fået navnet Chicago West.

De nybagte forældre, der i forvejen har datteren North og sønnen Saint, er endnu ikke kommet med en begrundelse for det unikke navnevalg, men et stort fingerpeg er, at Kanye West er opvokset i Chicago, der er USA's tredjestørste by.

Det stolte forældrepar er langt fra de første stjerner, der har søgt navne-inspiration i bynavne. 

SE og HØR har herunder samlet et galleri med kendte, der alle har opkaldt deres guldklumper efter enten en by, et land eller et sted.

Kendte der har opkaldt børn efter steder

Det var mandag, at Kim Kardashian og Kanye West blev forældre til lille Chicago – efter en noget usædvanlig graviditet for parret. Parret havde nemlig valgt at bruge en rugemor i forbindelse med tredje graviditet, efter at hun oplevede komplikationer i forbindelse med sine to første.

Under graviditeten med North West, som blev født i juni 2013, udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner.

- Jeg er taknemmelig for moderne teknologi og for, at noget som dette overhoved kan lade sig gøre. Det er ikke for alle, men jeg ovenud elsker min rugemor, og det her var det bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Vores rugemor gav os den største gave, man kunne ønske sig, fortæller Kim Kardashian og tilføjer:

- Vi følte også knyttet til vores barn med det samme, og det er som om, at hun har været hos os hele tiden. Vi er så begejstrede over langt om længe at byde hende velkommen hjem, tilføjer det stolte, nybagte mor.

Kim Kardashian og Kanye West har endnu ikke givet deres nysgerrige fans et glimt af den lille prinsesse endnu. Til gengæld kunne de mandag afsløre, at det var en sund og velskabt prinsesse, der kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram. Og fredag kom så endnu en afsløring, da parret løftede sløret for, at den lille ny skal hedde Chicago West.

Selv om Kim Kardashian og Kanye West formentlig har masser af babyudstyr derhjemme, har de alligevel haft pengepungen fremme forud for familieforøgelsen. Ifølge Daily Mail har parret den seneste tid brugt millioner af kroner på babyudstyr til den lille prinsesse.

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side. Foto: All Over

Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr.

Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om. Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten.   

Udover den dyre sut har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kroner, og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kroner.

Parret er dog ikke kendt for kun at blive millioner af kroner, når det kommer til babyudstyr.

Samme trang til at have den store pengepung fremme kunne også ses, da parret sagde ja til hinanden ved deres overdådige bryllup tilbage i maj 2014. De havde således lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både vielsen og den efterfølgende fest.

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris.

Inden da havde de dagen før dagen lånt Ludvig den 14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain lige optrådte og underholdt.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close