Kendall Jenner er verdens bedst tjenende model

<p><strong>Kendall Jenner</strong></p><p>Kendall tjener mange af sine penge på modelarbejdet, hvor hun har været model for Calvin Klein, Marc Jacobs og mange andre stjernedesignere. </p>

Kendall Jenner

Kendall tjener mange af sine penge på modelarbejdet, hvor hun har været model for Calvin Klein, Marc Jacobs og mange andre stjernedesignere. 

Foto: All Over

Det kan godt være, at Kendall Jenners 2017 har været lidt af en nedtur, hvis man kigger på hendes image.

Hun har nemlig været igennem den ene skandale efter den anden.

Men kigger man på bankkontoen, så har de mange problemer ikke gjort noget dårligt for hende der. Kendall Jenner er nemlig den bedst tjenende model det seneste år.

Det skriver Forbes

Således har Kendall Jenner tjent imponerende 139 millioner kroner det seneste år, og hun slår dermed modeller som Gisele Bundchen og Chrissy Teigen, der får henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Gisele Bundchen har tjent 110 millioner kroner, mens Chrissy Teigen har tjent 85 millioner kroner.

Kendall har det seneste år blandt andet været model for Estée Lauder, La Perla and Adidas og mange andre, ligesom der ryger en del penge ind på kontoen fra "Keeping up with the Kardashians".  Hendes eget tøjfirma og hendes sociale medier har også været med til at polstre bankkontoen.  

Kendall Jenners nedtursår

Selvom Kendall altså har tjent masser af millioner i år, så har hendes år været alt andet end godt.

 
Blandt andet var hun frontfiguren i en Pepsi-reklame, der meget hurtigt blev mødt af vrede fra fans og andre, og i sidste ende endte det med, at Pepsi måtte trække reklamen tilbage. 
 

En anden af Kendalls skandaler i 2017, var da hun ramte forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum.

For hvad der egentlig skulle have været en fejring af den indiske modeindustri blev hurtigt til mange negative indlæg mod Kendall Jenner. Folk kunne nemlig ikke forstå, hvorfor hun skulle være på forsiden af bladet, når nu det handlede om at hylde indisk mode. 

Det var også i år, at Kendall kom i problemer i forbindelse med den skandaløse Fyre-festival, her havde hun været med til at promovere festivalen med en lang række Instagram-posts, som hun var blevet betalt gode penge for. Billederne har hun efterfølgende slettet, men ifølge flere amerikanske medier, så fik hun 1,5 millioner kroner pr. billede. 

Nogle af de mange penge, som Kendall tjener, bruger hun på at købe unikke boliger. En af dem, kan du se i galleriet herunder

Hjemme hos Kendall Jenner

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close