Selena Gomez raser: Katy Perry set med The Weeknd

Katy Perry og The Weeknd nød for nylig hinandens selskab under en intim middag.

Katy Perry og The Weeknd nød for nylig hinandens selskab under en intim middag.

Foto: All Over Press

Det kan godt være, Selena Gomez er videre med Justin Bieber, men det betyder ikke, at hun har givet helt slip på sin eks The Weeknd. 

Mandag blev The Weeknd set sammen med Katy Perry, og det har selvfølgelig fyret op under rygterne om, at de to måske har gang i noget. 

Katy Perry og The Weeknd spiste middag sammen på restauranten Madeo i West Hollywood, og ifølge The Sun var der en helt speciel grund til, at de to blev set sammen. 

Katy Perry er nemlig aldrig kommet sig over, at Selena Gomez sidste år blev set med Orlando Bloom i Las Vegas, mens han stadig dannede par med Katy Perry - og nu hævner hun sig ved at blive set sammen Selena Gomez' eks The Weeknd. 

- Katy har en god hukommelse, og hun glemmer aldrig, fortæller en kilde til The Sun. 

- Hun bryder sig ikke om, at alle troede, at Orlando var hende utro med Selena i Vegas på det tidspunkt - selvom Orlando og Selena sagde, at de bare var venner, så var det meget ydmygende for hende, tilføjer insideren.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Selena Gomez og Orlando Bloom hygger i Las Vegas i maj 2016.

Selena Gomez og Orlando Bloom hygger i Las Vegas i maj 2016. Foto: All Over Press.

- Katy gør ikke noget forkert lige nu. Selena er videre med Justin, men hun elsker ideen om, at Selena vil blive chokeret, når hun ser Katy og hendes eks ude sammen, lyder det fra The Suns kilde.

- Hvis hun bliver oprørt, så er det hævn for, hvordan Katy havde det efter de Vegas-billeder. Ligesom Taylor Swift ved det, så glemmer Katy ikke folk, der har fået hende til at tage sig dårligt ud, og hun synes, at hævn er en ret, der skal serveres iskold, lyder det fra insideren. 

Ifølge HollywoodLife ser det da også ud til, at Katy Perry har ramt et ømt punkt hos Selena Gomez.

- Selena var chokeret, da hun fandt ud af, at The Weeknd mødtes med Katy Perry til middag, afslører en insider til HollywoodLife. 

- Selena var lidt forvirret over, at det var lidt random, at de mødtes, lyder det yderligere. 

"Wolves"-stjernen er overbevist om, at der ikke kan opstå nogen romance mellem Katy Perry og The Weeknd. 

- Selena går ud fra, at Katy og Abel må tale om musik, forklarer kilden. 

- Hun ville blive overrasket, hvis deres møde blev til noget mere romantisk, siger insideren. 

Det er ikke den første kvinde, The Weeknd har vist sig med efter bruddet med Selena Gomez. 

I sidste uge kom det frem, at The Weeknd hyggede sig med Yovanna Ventura, der tidligere har dannet par med Justin Bieber. 

The Weeknd og Yovanna Ventura var torsdag i sidste uge sammen til rapperen French Montanas fødselsdagsfest i Beverly Hills. 

- The Weekend var der hånd i hånd med Yovanna Ventura hele natten, afslører et vidne fra festen til Us Weekly. 

- De ankom sammen. De holdt i hånd. Han var der i to timer med hende, og hvor end de gik hen, holdt de i hånd, fortæller kilden. 

Et andet øjenvidne fortæller, at The Weeknd gjorde en stor dyd ud af at vise sin nye flamme frem.

- Han viste hende frem. Han prøvede på at gøre det åbenlyst, at han var der med nogen. De var meget kærlige og var sammen hele natten, lyder det fra vidnet. 

Ifølge Us Weekly var parret også ude fredag aften. De blev fotograferet i den samme bil, da de forlod natklubben Hyde sammen. Se billederne hos Us Weekly

Yovanna Ventura datede Justin Bieber tilbage i 2015, men han er nu igen sammen med Selena Gomez, efter The Weeknd gjorde det forbi med "Come & Get It"-stjernen.  

Ifølge kendissitet TMZ var det The Weeknd, der trak stikket til forholdet til Gomez, og det havde absolut intet med Bieber at gøre.

Selena har været optaget af filmoptagelser hele sommeren, og The Weeknd har haft drøntravlt med sin musikkarriere, så de har simpelthen haft svært ved at få enderne til at nå sammen.

Flere af TMZ's kilder fortæller, at deres forhold er ebbet stille og roligt ud hen over sommeren på grund af deres pressede skemaer.

De talte også sjældnere og sjældnere sammen i telefon.

Abel, der er The Weeknds borgerlige navn, nød ifølge TMZ's kilder sin singletilværelse før han mødte Selena og følte sig bundet i et forhold, hvor gnisten var væk.

- Han ringede til Selena for flere uger siden, og sagde, at deres forhold ikke fungerede for ham, og han gjorde det forbi, siger en kilde til TMZ.

De er dog stadig 'gode venner' og har talt sammen flere gange siden bruddet, skriver TMZ.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close