Hollywood2. marts 2015

Justin Bieber: Topløs fødselsdag på privat ø

Den skandaløse superstjerne fejrede sin 21-års fødselsdag på vanlig maner - omgivet af piger og uden så meget tøj på
Af af
Det gik vildt for sig, da Justin Bieber fejrede sit indtog i de voksnes rækker
Det gik vildt for sig, da Justin Bieber fejrede sit indtog i de voksnes rækker
 Foto: All OverJustin Bieber trådte for alvor ind i de voksnes rækker, da han i går fyldte 21 år. En alder den unge sanger har glædet sig meget til at nå, så det ikke længere er ulovligt for ham at få serveret drinks med procenter i USA.

Så den store dag blev selvfølgelig fejret med maner med en kæmpe fest, der blev afholdt på en privatlejet ø et sted i det Caribiske Ocean.

LÆS OGSÅ: Medie: Stofferne flyder hos Justin Bieber

Til festlighederne hørte selvfølgelig spandevis af champagne, masser af venner og letpåklædte damer.

Fødselaren selv indkasserede et kindkys og måske mere fra modellen Yovanna Ventura, som sidste år rygtedes at have en flirt kørende med den unge superstjerne.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Justin Bieber laver telefonfis med fan

Bieber har i den seneste tid ellers hårdnakket forsøgt at polere sit image udadtil i medierne, blandt andet i et interview med talkshow-værten Ellen Degeneres, hvor han fortalte, at den måde, han har opført sig på de seneste par år i virkeligheden slet ikke er ham.

Han vil nu i stedet arbejde på at være en bedre rollemodel for sine mange fans verden over - de såkaldte Beliebers.

LÆS OGSÅ: Elsket og hadet: Justin Bieber fylder 21 år

Om en ekstravagant 21-års fødselsdag på en privat ø i selskab med langbenede modeller, masser af alkohol og gaver til flere hundrede tusinde kroner er eksempler på en god og stabil rollemodel for unge skal forblive usagt, men i det mindste brød den unge sanger ikke nogen love i den her omgang.

Tillykke med fødselsdagen, Justin!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6a6e2da2d63b4e22b144f15af712b3e9.jpgJustin Bieber hyggede med modellen Yovanna Ventura (Foto: Justin Biebers profil på shots.com)

Sponsoreret indhold