Hollywood5. november 2017

Bieber venter bare på at Selena gør deres forhold officielt

Står det til Justin Bieber, så må Selena Gomez meget gerne gøre deres forhold officielt. Og gerne hurtigt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08811476.jpg
 (Foto: All Over)

Siden det tidligere på ugen kom frem, at Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden, er sangerinden blevet set flere gange med ekskæresten Justin Bieber.

Og noget tyder på at Selenas og Biebers forhold er mere end bare venskabeligt.

Det amerikanske ugeblad People mener nemlig at vide, at Justin bare går og venter på, at Selena gør det officielt mellem dem.

En kilde fortæller til ugebladet, at Bieber bare går og venter på, at Selena er klar til at deres forhold officielt, mens den canadiske popstjerne også godt er klar over, at det kommer til at kræve lidt fra hans side.

For godt nok ser det ud til, at han har vundet Selena tilbage, men samtidig skal han også vinde tilliden hos Selenas familie tilbage.

Siden Justin og Selena begyndte at blive set sammen igen, har de blandt andet været på cykeltur sammen, ligesom hun har været med ham til ishockey.

I fredags skulle de så have været på date sammen. En date, hvor de startede med at tage i kirke og efterfølgende tog ud og spiste sammen. En noget anderledes date i forhold til tidligere tider, hvor parrets dates ofte foregik på natklubberne.

Det var Bieber der tog kontakt til Selena

Rygterne, om at Bieber og Selena var på vej til at finde sammen igen, tog for alvor fart tirsdag, da det kom frem, at Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden efter 10 måneder sammen.

Senere kom det så frem, at det var The Weeknd, der var den, der trak stikket på forholdet, og nu tyder meget på, at "Come & Get It"-stjernen søger trøst hos sin eks.

Ifølge People tog Justin Bieber kontakt til sin eks, da han erfarede, at hun i sommer havde været gennem en nyretransplantation. Selena Gomez' venner og familie er dog langt fra begejstrede for, at Bieber igen er en stor del af Gomez' liv.

- Justin er klar over, at Selenas familie ikke er begejstrede for, at de ses. De synes, at han var årsag til stor sorg for hende, afslører en kilde tæt på Bieber til People.

- Justin håber på, at han kan bevise, at han har forandret sig, tilføjer vennen.

Den seneste uges tid er Bieber og Gomez blevet set sammen utallige gange.

- De har meget at tale om og har det sjovt med at indhente det fortabte, lyder det yderligere.

- På grund af det faktum, at Selena og Justin var i et forhold, der varede i et halvt årti, så er hun meget udsat for at rebounde med ham, selvom hun ved, at det ikke er det rette at gøre, vurderer dr. Danielle Forshee, der er psykolog, over for magasinet Life & Style.

- Når nogen kommer ud af et forhold, er de altid følelsesmæssigt udsatte over for at falde tilbage i gamle forhold eller at engagere sig i en anden form for adfærd, hvor de kan få en fornemmelse for, at de bliver distraheret fra de negative følelser, der følger efter et brud, forklarede Forshee ligeledes.

Du kan se billeder af Justin og Selena i galleriet herunder

Justin Bieber og Selena Gomez på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017

Sponsoreret indhold