Hollywood13. november 2017

The Weeknd dater Justin Biebers eks

The Weeknd er videre fra Selena Gomez og dater nu Justin Biebers eks
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/weeknd-yovanna.jpg
 Foto: All Over Press

I slutningen af oktober kom det frem, at det efter 10 måneder var forbi mellem The Weeknd og Selena Gomez.

Selena Gomez var hurtig til at søge trøst hos sin eks Justin Bieber, og nu er The Weeknd også kommet videre med en ny.

Ifølge Us Weekly hygger "Can't Feel My Face"-stjernen sig med modellen Yovanna Ventura, der sjovt nok tidligere har dannet par med Justin Bieber. Der er altså gang i det helt store partnerbytte i kendisland.

The Weeknd og Yovanna Ventura var torsdag i sidste uge sammen til rapperen French Montanas fødselsdagsfest i Beverly Hills.

- The Weekend var der hånd i hånd med Yovanna Ventura hele natten, afslører et vidne fra festen til Us Weekly.

- De ankom sammen. De holdt i hånd. Han var der i to timer med hende, og hvor end de gik hen, holdt de i hånd, fortæller kilden.

Et andet øjenvidne fortæller, at The Weeknd gjorde en stor dyd ud af at vise sin nye flamme frem.

- Han viste hende frem. Han prøvede på at gøre det åbenlyst, at han var der med nogen. De var meget kærlige og var sammen hele natten, lyder det fra vidnet.

Ifølge Us Weekly var parret også ude fredag aften. De blev fotograferet i den samme bil, da de forlod natklubben Hyde sammen. Se billederne hos Us Weekly.

Yovanna Ventura datede Justin Bieber tilbage i 2015, men han er nu igen sammen med Selena Gomez, efter The Weeknd gjorde det forbi med "Come & Get It"-stjernen.

Ifølge kendissitet TMZ var det The Weeknd, der trak stikket til forholdet til Gomez, og det havde absolut intet med Bieber at gøre.

Selena har været optaget af filmoptagelser hele sommeren, og The Weeknd har haft drøntravlt med sin musikkarriere, så de har simpelthen haft svært ved at få enderne til at nå sammen.

Flere af TMZ's kilder fortæller, at deres forhold er ebbet stille og roligt ud hen over sommeren på grund af deres pressede skemaer.

De talte også sjældnere og sjældnere sammen i telefon.

Abel, der er The Weeknds borgerlige navn, nød ifølge TMZ's kilder sin singletilværelse før han mødte Selena og følte sig bundet i et forhold, hvor gnisten var væk.

- Han ringede til Selena for flere uger siden, og sagde, at deres forhold ikke fungerede for ham, og han gjorde det forbi, siger en kilde til TMZ.

De er dog stadig 'gode venner' og har talt sammen flere gange siden bruddet, skriver TMZ.

Kom hjem til The Weeknd i galleriet.

Hjemme hos The Weeknd

Sponsoreret indhold