Justin Bieber er blevet storebror

Justin Bieber er endnu en gang blevet storebror.

Justin Bieber er endnu en gang blevet storebror.

Foto: All Over Press

 

Justin Bieber får nu endnu en mulighed for at øve sig på at håndtere børn inden sit kommende ægteskab med modellen Hailey Baldwin.

Parret har udtalt, at de venter med sex til bryllupsnatten, så der er ikke umiddelbart udsigt til, at han får sine egne børn lige med det samme.

Og så er det jo heldigt, at han har en far, Jeremy Bieber, med et særdeles aktivt sexliv, der nu har resulteret i, at Justin Bieber er blevet storebror for tredje gang.

Torsdag kom den lille pige, Bay, til verden, og Bieber har nu to halvsøstre og en halvbror fra faderens ægteskab med Chelsey og tidligere forhold.

Justin Biebers forældre Jeremy og Pattie Mallette nåede aldrig at være gift, og Pattie har ikke fået flere børn senere i livet.
 
 
Justin har postet et foto af sin nye lillesøster søster på Instagram.
 
- Mød den nyeste Bieber, min lillesøster Bay Bieber, skriver Justin til billedet.
 

Meet the newest bieber, my little sister BAY BIEBER

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

 
Farmand Jeremy var dog - naturligvis - først med nyheden.
 
- Har lige budt en dejlig lille pige velkommen til verden. Bay Bieber, skrev Jeremy kort efter klokken 08.30 torsdag morgen, hvor den lille ny blev født.
 
 
Familieforøgelsen er selvfølgelig også blevet foreviget på Jeremys Instagramprofil, hvor han holder den lille på venstre arm, mens Chelsey smiler fra sengen.
 

We welcomed a healthy baby “Bay Bieber” born at 830 am

Et opslag delt af Jeremy Bieber (@jeremybieber) den

 
43-årige Jeremy og 30-årige Chelsey blev gift i Caribien i februar.
 
Bay er deres første fælles barn.
 
 
Hvor Jeremy har Justin (24), Jaxon (8) og Jazmyn (10) fra tidligere har Chelsey den 11-årige datter, Allie fra et tidligere forhold.
 
Justin Bieber og Hailey Baldwin har også et ægteskab at se frem mod, efter at Justin var på knæ og placerede en kæmpe ring på Haileys finger, da de var på ferie på Bahamas i juli.
 
Galleri med Justin fra koncert i Seattle:

Justin Bieber - fræk koncert i Seattle i marts 2016

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close