Justin Bieber: - Derfor græd jeg

Hailey Baldwin trøster Justin Bieber på en café i New York tirsdag.

Hailey Baldwin trøster Justin Bieber på en café i New York tirsdag.

Foto: All Over Press

 

Justin Biebers og hans forlovede Hailey Baldwins mange følgere var ved at få deres donut galt i halsen i denne uge, da flere amerikanske medier bragte billeder af parret opløst i gråd af flere omgang tirsdag.

Det er kun en måned siden, at parret blev forlovet under en ferie på Bahamas.

På en restaurant faldt Bieber på knæ for Hailey og placerede en stor ring på hendes finger, og siden har alt været en lang lykkelig fortælling om ung nyforelskelse.

Lige indtil i tirsdags.

Her var parret ude at cykle sammen i New York City, men af uvisse årsager blev cykelturen pludselig afbrudt, og ugebladet People kunne bringe et foto af en stortudende Bieber.

Gråden fortsatte lidt senere på en café, hvor både Justin og Hailey græd og skiftedes til at trøste hinanden.

Og da der ikke umiddelbart var nogen plausibel forklaring på gråden spekulerede parrets følgere på, om parret allerede oplevede en større krise i det spirende forhold.

 

 

Men heldigvis er der ikke tale om, at forholdet er kuldsejlet, før det for alvor er kommet i gang.

Onsdag aften da Justin Bieber forlod Hailey Baldwins lejlighed for en kort stund, var han i meget bedre humør og forklarede til TMZ, hvorfor han i flere omgange brød ud i gråd.

Det viser sig, at det var det kommende ægteskab med Hailey og alle følelserne omkring det store skridt i Biebers liv, der for for en stund blev for meget for den 24-årige sanger.

Adspurgt om tudeturen viste Bieber en bog med titlen 'Meningen med ægteskabet' og fortalte, at han simpelthen havde en 'dårlig dag, på den lange vej, der er ægteskabet'.

Tidligere onsdag var Hailey og Justin en tur til frisøren, hvor Justin fik studset lokkerne, og der var alt fryd og gammen og parret storsmilede.

 


Der er ikke noget som en tur til frisøren, hvor man kan læse sladderblade om sig selv, der kan få humøret i top. (Foto: All Over Press)

Se galleri med tirsdagens tudetur:

Justin Bieber og Hailey Baldwin græder på café, 6/8-2018

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close