Se videoen: Justin Bieber disser The Weeknd... igen

Foto: All Over

Justin Bieber er ikke bleg for at skabe lidt drama i Hollywood og slet ikke, når det kommer til ekskæresten Selena Gomez og hendes nye kæreste. 

Den smukke sangerinde, som både har været kædet sammen med One Directions flotte Niall Horan, Orlando Bloom og Dj'en Zedd, har senest slået kløerne i Bella Hadids ekskæreste The Weeknd. 

Men selv om Gomez og The Weeknd, med det borgerlige navn Abel, ser ud til at hygge sig, så er alt ikke fryd og gammen for det nyforelskede par. 

Justin Bieber, som datede Gomez on/off i tre år, er nemlig ikke helt så stor fan af den nye kæreste. Noget som popstjernen Bieber flere gange selv har gjort opmærksom på. 

Og nu har han altså gjort det igen. Bieber var søndag aften ikke at spore til Grammy Awards, men sørgede selvfølgelig for at gøre sit fravær bemærket. 

22-årige Bieber tog denne gang til Instagram for at gøre grin med Starboy-sangeren The Weeknd. Mens han var sammen med vennen Alfredo Flores, sendte Bieber live på Instagram, og her kommer han med en noget sarkastisk kommentar om Selenas nye fyr. 

- Min yndlingssang for tiden? Starboy med The Weeknd, siger sangeren, hvorefter han knækker sammen af grin.

Hvorfor Love yourself-sangeren bliver ved med at lange ud efter The Weeknd vides ikke, men måske er Bieber ikke helt kommet sig over bruddet med den smukke brunette? 

Om vi får et modsvar fra Gomez/The Weeknd-lejren, må tiden vise. 

Indtil da kan du se klippet, hvor Justin gør grin med The Weeknd, herunder: 

 

I love his sarcasm

Et opslag delt af Justin Bieber Updates™ (@justinbiebertracker) den

12. Feb 2017 kl. 8:25 PST

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close