Hollywood12. januar 2017

Trekantsdrama! Bella Hadid er færdig med Selena Gomez

Hvad gør man i Hollywood, når man vil vise, at man bestemt ikke er vild med, at en ny pige kysser på ens ekskæreste? Man stopper selvfølgelig med at følge den nye pige på Instagram. Det er i hvert fald, hvad Bella Hadid har gjort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-1_23.jpg
 Foto: All Over

I går dukkede der billeder af Selena Gomez og The Weeknd, der kyssede på åben gade, og det er bestemt ikke noget, som Bella Hadid er vild med.

Den 20-årige model, der var kæreste med The Weeknd frem til november sidste år, har nemlig valgt at stoppe med at følge Selena Gomez på Instagram.

Det er Cosmopolitan der har gravet i lidt i de personer, som Bella Hadid følger på Instagram, og der kan man altså se, at Bella er stoppet med at følge Selena ganske kort tid efter, at billederne dukkede op på internettet.

Og selvom Selena og Bella ikke har været tætte slyngveninder, så har de alligevel kendt hinanden.

Blandt andet kan man på Twitter finde et billede, som modellen Immy Waterhouse har lagt op tilbage i 2015. Her er både Bella og Selena samlet sammen med et par fælles veninder.

Artiklen fortsætter under billedet

Ifølge Cosmopolitan så likede Bella Hadid også det billede, som Selena for et par måneder siden lagde på Instagram for at markere, at hun var tilbage efter sin tur i rehab.

Siden Bella Hadid og The Weeknds brud i november er den unge model ikke blevet linket til nogen ny mand.

Du kan se flere billeder af Selena Gomez i galleriet herunder

Selena Gomez 24 år

Sponsoreret indhold