Hollywood 23. januar 2017

Stjernekrig: Bieber sviner The Weeknd for vildt!

Bieber giver en sjælden grov sviner til det canadiske popikon, The Weeknd: - Hell no, jeg lytter ikke til The Weeknd, sagde Justin fredag
Foto: All Over

- Det er noget lort!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan sagde Justin Bieber om The Weeknd, da han ankom til West Hollywood-stedet, Delilah, fredag. Udenfor restauranten spurgte de fremmødte fotografer, om han lyttede til The Weeknd. Både Bieber og The Weeknd er nemlig canadiere, og derfor syntes spørgsmålet ganske passende - ikke mindst fordi de begge har stor succes på hitlisterne for tiden. Det er de færreste stjerner i Hollywood, der vil betegne The Weeknds musik som "noget lort". Tværtimod har den 26-årige sanger fået ualmindelig stor anmelderros for sit nye album, "Starboy".

Det handler nok i stedet om, at The Weeknd er begyndt at date Biebers eks-kæreste, Selena Gomez. Den nye Hollywood-romance begyndte for blot et par uger siden, og Selena har siden været på adskillige dates med sin nye canadier. Forleden blev de spottet på natklubben Tenant of the Trees i L.A.-kvarteret Silverlake, og før det kyssede de på åben gade.

Justin og Selena har haft meget svært ved at slippe hinanden, siden deres forhold forliste for sidste gang i 2014. Selena måtte ligefrem gå i rehab for Bieber, da hun en følelsesmæssig nedsmeltning i efteråret 2016. Det skete efter, at Bieber begyndte at date Sofia Richie. Men nu er det altså den omvendte verden. Inden Justin sagde, at The Weeknd var "noget lort", nåede han også lige at komme med en mere direkte musikalsk tilsvining af ham.

- Hell no! Jeg lytter ikke til Weeknd.

Av, av, av!

Se flere billeder af Selena og the Weeknd her:

Selena Gomez og The Weeknd viser deres kærlighed på gaden i Los Angeles - januar 2017

Sponsoreret indhold