Se ALLE billederne: Selena og The Weeknd viser kærligheden

Selena Gomez og The Weeknd var ligeglad med forbipasserende, da de forleden stod og kyssede midt på åben gade i Los Angeles.

Selena Gomez og The Weeknd var ligeglad med forbipasserende, da de forleden stod og kyssede midt på åben gade i Los Angeles.

Foto: All Over

Tirsdag aften var Selena Gomez og The Weeknd på restaurant i Los Angeles, og den hyggelige aften sluttede de af med kærtegn og kys midt på gaden i millionbyen.

Og mens de to Hollywood-stjerner er tydeligt glade for hinanden, så er der andre, der bestemt ikke er glad for den nye kærlighed.

The Weeknds ekskæreste Bella Hadid har fx fjernet Selena fra sin Instagram, så noget tyder altså på, at hun bestemt ikke er glad for forholdet. 

Indtil videre er der dog ikke nogen indikationer på, at parret skulle være kærester. Kilder, som E!News har talt med, fortæller, at det hele stadig er meget nyt. 

The Weeknd slog i november sidste år op med Bella Hadid, mens det efterhånden er et par år siden, at Justin Bieber og Selena Gomez gik fra hinanden. 

I går kunne vi kun vise to billeder, men nu har vi fået fat i hele billedeserien, og dem skal I selvfølgelig ikke snydes for. 

Se ALLE billederne herunder

Selena Gomez og The Weeknd viser deres kærlighed på gaden i Los Angeles - januar 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close