Hollywood3. august 2018

Jennifer Aniston blev mobbet: Jeg var buttet som barn

Skuespilleren afslører, at hun blev mobbet som barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.34360392.jpg
 Foto: All Over Press

Jennifer Aniston, 49, fik sit gennembrud i TV-serien "Venner", men nu afslører den sympatiske stjerne, at det ikke var alle, hun var venner med, da hun voksede op.

I et stort interview i det amerikanske magasin InStyle fortæller Aniston, at hun som barn blev mobbet.

- Jeg var en af dem, der på en måde blev mobbet, og jeg ved ikke hvorfor, fortæller Jennifer Aniston i InStyle.

- Jeg var en af dem, som de andre børn besluttede sig for at gøre grin af. Det var en mærkelig periode i femte, sjette, syvende klasse. Jeg var en smule buttet, så jeg var en af den slags børn, tilføjer "Venner"-stjernen.

- Barndommen er så sårbar en tid, og jeg er sikker på, at en del af mig troede på det, de drillede mig med. Heldigvis havde jeg ikke en telefon eller sociale medier at kigge på og tænke: "Åh, jeg er ikke sådan". Jeg ville bare have det sjovt og lege fangeleg, lyder det fra Aniston.

I samme ombæring kritiserer Jennifer Aniston de sociale medier, som især kan være svært for nutidens børn at håndtere.

- Vores venner har 10- og 11-årige, der er på Instagram, fortæller skuespilleren.

- De starter (på de sociale medier, red.) yngre, længe før jeg gik op i, hvordan jeg så ud, eller hvilken slags makeup jeg gik med, eller hvad en fyr kunne li'. Jeg synes, iPhones og Snapchat og alt det dér er brændstof for narcissisme. Folk bruger filtre og al den slags værktøjer for at skjule, hvem de i virkeligheden er, lyder det fra Aniston.

I interviewet, der er det første siden hun i starten af året blev skilt fra Justin Theroux, taler hun også ud om, hvordan pressen maler et billede af hendes som en kvinde, der ikke kan holde på en mand.

- Fejlopfattelsen er, at "Jen ikke kan holde på en mand" og "Jen nægter at få en baby, fordi hun er egoistisk og helliger sig sin karriere". Eller at mit hjerte er knust. Først og fremmest, så er mit hjerte ikke knust, slår Aniston fast.

- For det andet er det hensynsløse antagelser. Ingen ved, hvad der foregår bag lukkede døre. Ingen overvejer, hvor følsomt det måske er for mig og min partner. De ved ikke, hvad jeg har været gennem medicinsk eller følelsesmæssigt, fortæller skuespilleren, der altså antyder, at hun har kæmpet mange hårde kampe i privaten.

Og Anistons opsang til medierne og samfundet generelt stopper ikke der:

- Der er et pres på kvinder om, at de skal blive mødre, og hvis de ikke bliver det, så bliver de stemplet som beskadigede varer. Måske er mit formål her på planeten ikke at formere mig. Måske er det meningen, at jeg skal gøre andre ting?, lyder det fra den 49-årige stjerne.

Uden at nævne hende ved navn kommer Jennifer Aniston også ind på den årelange fejde, som hun ifølge medierne har haft med Angelina Jolie.

- Kvinder bliver dissekeret og sat op mod hinanden baseret på deres udseende og tøj og andre overfladiske ting. Når et par går fra hinanden i Hollywood, så er det kvinden, der bliver hånet. Kvinden er den, der er ked af det og alene. Hun er en fiasko, harcelerer hun.

- F*ck det. Hvornår læste du sidst om en fraskilt, barnløs mand, som blev omtalt som en gammeljomfru?, spørger Aniston for at illustrere sin pointe.

Det var tilbage i februar, at Jennifer Aniston meddelte, at hun skulle skilles for anden gang.

Det meddelte hun og Justin Theroux i en fælles pressemeddelelse.

- For at minimere yderligere spekulationer, har vi besluttet at annoncere vores separation. Denne beslutning var fælles og blev taget i slutningen af sidste år, stod der i pressemeddelelsen, skrev US Weekly dengang.

Parret slog fast, at de stadig var gode venner.

Og så kom de med en lille sviner til de amerikanske sladdermedier.

- Vi er to bedste venner, der har besluttet, at deres veje som par skal gå i hver deres retning. Men vi ser frem mod at fortsætte vores gode venskab. Normalt ville vi gøre det her privat, men på grund af, at underholdningsindustrien ikke kan undgå at spekulere, har vi valgt at fortælle sandheden direkte. Hvad der ellers er skrevet om os, der ikke kommer direkte fra os, er nogle andres fiktionelle historie. I sidste ende er vi fast besluttet på at fortsætte med den dybe respekt og kærlighed, vi har for hinanden, skrev det tidligere par i pressemeddelelsen.

Rygterne om et split mellem Jennifer Aniston og Justin Theorux, der har været gift siden 2015, startede allerede tilbage i december.

Her var parret taget på ferie til Mexico. Flere amerikanske medier mente, at det kunne være en ferie, hvor de forsøgte at redde, hvad der var tilbage af deres ægteskab.

Inden da havde flere amerikanske medier rapporteret, at parret ikke havde boet sammen siden oktober.

Jennifer og Justin mødtes tilbage i 2011, de blev forlovet i 2012 og gift i 2015.

Deres sidste offentlige optræden sammen var i juli 2017.

null

Sponsoreret indhold