Jennifer Aniston raser: Det er ikke synd for mig

Jennifer Aniston blev i 2005 skilt fra Brad Pitt, og i år faldt ægteskabet med Justin Theroux fra hinanden.

Jennifer Aniston blev i 2005 skilt fra Brad Pitt, og i år faldt ægteskabet med Justin Theroux fra hinanden.

Foto: All Over Press

I år har Jennifer Aniston, 49, været gennem sin anden skilsmisse, og i et nyt interview fortæller hun om, hvor træt hun er af, at medierne tegner et billede af hende som en stakkels, forladt kvinde, som man skal have ondt af. 

Det er i det amerikanske magasin InStyle, "Venner"-stjernen tager bladet fra munden. 

- Fejlopfattelsen er, at "Jen ikke kan holde på en mand" og "Jen nægter at få en baby, fordi hun er egoistisk og helliger sig sin karriere". Eller at mit hjerte er knust. Først og fremmest, så er mit hjerte ikke knust, slår Aniston fast. 

- For det andet er det hensynsløse antagelser. Ingen ved, hvad der foregår bag lukkede døre. Ingen overvejer, hvor følsomt det måske er for mig og min partner. De ved ikke, hvad jeg har været gennem medicinsk eller følelsesmæssigt, fortæller skuespilleren, der altså antyder, at hun har kæmpet mange hårde kampe i privaten.

Og Anistons opsang til medierne og samfundet generelt stopper ikke der:

- Der er et pres på kvinder om, at de skal blive mødre, og hvis de ikke bliver det, så bliver de stemplet som beskadigede varer. Måske er mit formål her på planeten ikke at formere mig. Måske er det meningen, at jeg skal gøre andre ting?, lyder det fra den 49-årige stjerne. 

Uden at nævne hende ved navn kommer Jennifer Aniston også ind på den årelange fejde, som hun ifølge medierne har haft med Angelina Jolie. 

- Kvinder bliver dissekeret og sat op mod hinanden baseret på deres udseende og tøj og andre overfladiske ting. Når et par går fra hinanden i Hollywood, så er det kvinden, der bliver hånet. Kvinden er den, der er ked af det og alene. Hun er en fiasko, harcelerer hun.

- F*ck det. Hvornår læste du sidst om en fraskilt, barnløs mand, som blev omtalt som en gammeljomfru?, spørger Aniston for at illustrere sin pointe. 

Det var tilbage i februar, at Jennifer Aniston meddelte, at hun skulle skilles for anden gang

Det meddelte hun og Justin Theroux i en fælles pressemeddelelse. 

- For at minimere yderligere spekulationer, har vi besluttet at annoncere vores separation. Denne beslutning var fælles og blev taget i slutningen af sidste år, stod der i pressemeddelelsen, skrev US Weekly dengang. 

Parret slog fast, at de stadig var gode venner. 

Og så kom de med en lille sviner til de amerikanske sladdermedier. 

- Vi er to bedste venner, der har besluttet, at deres veje som par skal gå i hver deres retning. Men vi ser frem mod at fortsætte vores gode venskab. Normalt ville vi gøre det her privat, men på grund af, at underholdningsindustrien ikke kan undgå at spekulere, har vi valgt at fortælle sandheden direkte. Hvad der ellers er skrevet om os, der ikke kommer direkte fra os, er nogle andres fiktionelle historie. I sidste ende er vi fast besluttet på at fortsætte med den dybe respekt og kærlighed, vi har for hinanden, skrev det tidligere par i pressemeddelelsen. 

Rygterne om et split mellem Jennifer Aniston og Justin Theorux, der har været gift siden 2015, startede allerede tilbage i december

Her var parret taget på ferie til Mexico. Flere amerikanske medier mente, at det kunne være en ferie, hvor de forsøgte at redde, hvad der var tilbage af deres ægteskab. 

Inden da havde flere amerikanske medier rapporteret, at parret ikke havde boet sammen siden oktober

Jennifer og Justin mødtes tilbage i 2011, de blev forlovet i 2012 og gift i 2015. 

Deres sidste offentlige optræden sammen var i juli 2017. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close