Hollywood28. december 2017

Jennifer Aniston og manden på hot ferie: Er det for at redde ægteskabet?

Jennifer Aniston og Justin Theroux fejrer nytår i Mexicos varme - et amerikansk medie hævder, at ferien er et desperat forsøg på at redde ægteskabet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jennifer-justin-mexico.jpg
 Foto: All Over Press

Inden jul kom det frem, at Jennifer Aniston og Justin Theroux' ægteskab er i dyb krise.

Nu er parret fløjet til Cabo i Mexico, hvor de skal fejre nytår, og ifølge Radar Online er ferien et desperat forsøg på at redde det smuldrende ægteskab.

Den 48-årige "Venner"-stjerne og hendes 46-årige mand nød Mexicos varme: Han i bar overkrop og hun i en meget lille, sort bikini.

GALLERI: Se alle billederne af Jennifer Aniston og Justin Theroux på ferie nederst på siden.

Radar Onlines kilder hævder, at parret har ramt et nyt lavpunkt, og at ferien er et sidste forsøg på at redde ægteskabet. Tidligere er det kommet frem, at parret nærmest lever hver for sig - hun i Los Angeles og han i New York City, og det er angiveligt derfor, ægteskabet er i krise.

Ifølge Radar Onlines kilder havde parret et skænderi, der gjorde, at Justin Theroux var tæt på at trække stikket på deres to år lange ægteskab.

- Det var et dumt skænderi, sådan et slags de fleste par har. Men denne gang eskalerede tingene, og Jen flippede ud, fortæller Radar Onlines kilde.

- Hun gik virkelig Justin på klingen. Det var et skænderi af episke proportioner. Det var bedst for dem begge, at Justin fjernede sig selv fra situationen, før det blev voldeligt, lyder det yderligere fra kilden, der tilføjer, at Justin Theroux overnattede på et hotel.

Kilden fortæller, at vennerne i parrets omgangskreds nu siger, at en skilsmisse er ""uungåelig".

- Justin har sagt til folk, at Jen er gået for langt, og han kommer ikke tilbage, forklarer kilden.

GALLERI: Se alle billederne af Jennifer Aniston og Justin Theroux på ferie nederst på siden.

Radar Online kan også afsløre, at parret i år aflyste mange af deres faste juletraditioner.

- De har sprunget mange af deres juletraditioner over, og deres årlige juletræsfest blev på mystisk vis aflyst i år, afslører en anden kilde over for Radar Online.

- Jens omgangskreds går ud fra, det er fordi, de har ægteskabsproblemer, lyder det fra kilden.

- Onde tunge siger, at de aflyste deres årlige juletræsfest, fordi de ikke kan vise en samlet front, som de har kunne i før hen.

Se alle billederne af Jennifer Aniston og Justin Theroux på ferie i galleriet:

Jennifer Aniston og Justin Theroux i Cabo, Mexico - december 2017

Sponsoreret indhold