Jennifer Anistons ægteskab i dyb krise

Der er angiveligt heftig krise i ægteskabet mellem Jennifer Aniston og Justin Theroux.

Der er angiveligt heftig krise i ægteskabet mellem Jennifer Aniston og Justin Theroux.

Foto: All Over Press

 
 
Åh, åh!
 
Der er angiveligt dyb krise i ægteskabet mellem 48-årige Jennifer Aniston og den to år yngre  Justin Theroux.
 
Og det kun to år efter parrets bryllup.
 
Det skriver ugebladet In Touch.
 
Siden oktober har parret levet adskilte liv og boet hver for sig, rapporterer In Touch.
 
- Justin forlod Jennifer for tre måneder siden, da han tog til Montreal for at indspille filmen 'On the Basis of Sex', og derfra tog han direkte videre til New York for at arbejde på Netflix-serien 'Maniac', fortæller en ven af parret til ugebladet.
 
Og selv om Justin har haft arbejdsfri perioder i New York, er han ikke fløjet hjem til Jennifer Aniston i Los Angeles, men er i stedet blevet i sin lejlighed i Greenwich Village i storbyen på østkysten.
 
Og det manglende samvær er angiveligt en udløber af, at parret er rendt ind i en regulær krise, der truer med at ødelægge det korte ægteskab.
 
- De forsøger at opretholde en lykkelig facade, men sandheden er, at de er alt andet end lykkelige, siger den fælles ven ifølge In Touch.
 

Jennifer vil blive i Los Angeles

 
Jennifer Aniston var i 2005 gennem en opslidende skilsmisse fra Brad Pitt, der angiveligt fortryder og vil have Jennifer tilbage, og derfor forsøger Jennifer med alle midler at holde fast i ægteskabet med Justin Theroux.
 
De er blandt andet uenige om, hvor de skal bo. Mens Jennifer har svært ved at forestille sig en tilværelse uden for Los Angeles, foretrækker Justin Theroux at bo 4.000 kilometer mod øst i det vejrmæssigt mere omskiftelige New York.
 
- Jennifer kan ikke snuppe vejret i New York, og hun hader ikke at have en bil at køre rundt i, når hun skal noget, siger den fælles ven til ugebladet.
 
Jennifer Aniston og Justin Theroux havde været kærester i fire år, da de giftede sig i august 2015.
 
– Vi har den samme humor, vi respekterer hinanden og kommer godt ud af det med hinanden. Det lyder banalt, men det er sådan, det er, har Justin Theroux sagt på et tidligere tidspunkt i forholdet.
 
Da Jennifer Aniston og Brad Pitt var de gift, blev de anset for at være et af Hollywoods hotteste par.  Den status holdt Pitt ved lige efter bruddet med Aniston, da han blev kæreste med Angelina Jolie, som han giftede sig med i 2014. Det celebre par er dog siden blevet skilt efter en dramatisk flyvetur med hele børneflokken hjem fra ferieresidensen i Frankrig, hvor Brad Pitt drak sig i hegnet.
 
Galleri: Jennifer Aniston havde ladet bh'en blive hjemme, da hun nød sommervejret i New York

Jennifer Anistons stenhårde nipples

 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close