Hollywood 5. februar 2018

Åhhh! Her er de første fotos af Kim og Kanyes prinsesse

16. januar afslørede en lykkelig Kim Kardashian, at hun og gemalen Kanye West var blevet forældre for tredje gang. Nu har omverdenen så langt om længe fået et glimt af den lille velskabte prinsesse, Chicago West, der kom til verden med hjælp fra en rugemor
Foto: All Over

Så skete det, som mange Kim og Kanye-fans har ventet på: Langt om længe fik verden et glimt af parrets nyeste guldklump, der kom til verden i midten af januar.

16. januar afslørede en lykkelig Kim Kardashian, 37, at parret var blevet forældre til en sund, smuk og velskabt datter, Chicago West, der kom til verden med en kampvægt på 3.300 gram.

Det er dog først nu, at omverdenen har fået et glimt af familiens nyeste guldklump. I en familievideo, som den nybagte mor Kylie Jenner lagde på sin Twitter-profil søndag aften, medvirker Kim og Kanyes nyeste baby således. Hun bliver nemlig stolt vist frem til resten af familien.

(Foto: YouTube)

Lille Chicago West er Kim og Kanyes tredje barn. Foto: YouTube

I den skønne video kan man høre Kim fortælle sin familie, at de har valgt at kalde den lille pige Chicago West.

- Jeg elsker Chicago, fortæller Kylie Jenner herefter i videoen. Kylie Jenner blev selv mor til en lille pige for kort tid siden, efter at hun havde været yderst hemmelighedsfuld omkring sin graviditet.

(Foto: YouTube)

Den lille Chicago West kom til verden 16. januar. Foto: YouTube

Det samme kan man ikke helt sige om Kim og Kanyes tredje graviditet. Parret har været forholdsvis åbne omkring, at den lille pige kom til verden med hjælp fra en rugemor, efter at Kim Kardashian oplevede problemer under sine to tidligere graviditeter.

Det var Kim Kardashian selv, der afslørede familieforøgelsen. På sin hjemmeside skrev hun under overskriften ”Hun er her!”, at familien var lykkelige over at kunne byde den lille prinsesse velkommen til verden.

- Kanye og jeg er lykkelige over at kunne fortælle, at vores sunde, smukke pige er kommet til verden. Vi er så taknemmelige over for vores rugemor, som har gjort vores drøm til virkelighed ved at give os den største gave, man kan få - og vi er taknemmelige over for vores skønne læger og sygeplejersker for deres gode pleje.

- North og Saint er ekstra spændte på at byde deres søster velkommen, lyder det lykkeligt fra Kim Kardashian. 

Den lille pige, som har fået navnet Chicago West, kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram - og har naturligvis allerede smeltet forældrenes hjerter. 

Kim Kardashian og Kanye West, der blev gift ved et overdådigt bryllup tilbage i maj 2014, har i forvejen to børn. 

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side. Foto: All Over

15. juni 2013 fødte Kim Kardashian datteren North West. To år senere fødte hun sønnen Saint West, 5. december 2015.

Under begge graviditeter havde Kim Kardashian problemer med helbredet. Under graviditeten med North West udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere.

Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet. Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse. Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner. 

Selv om Kim Kardashian og Kanye West formentlig har masser af babyudstyr derhjemme, har de alligevel haft pengepungen fremme forud for familieforøgelsen. Ifølge Daily Mail har parret den seneste tid brugt millioner af kroner på babyudstyr til den lille prinsesse.

Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr. 

Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om. Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten.  

Den pebrede sut. Foto: All Over

Udover den dyre sut har stil-ikonet shoppet en garderobe til den kommende lillepige for 600.000 kroner, og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kroner. 

Parret er dog ikke kendt for kun at blive millioner af kroner, når det kommer til babyudstyr.

Samme trang til at have den store pengepung fremme kunne også ses, da parret sagde ja til hinanden ved deres overdådige bryllup tilbage i maj 2014. De havde således lejet renæssance-fortet Forte di Belvedere i Firenze, som dannede rammen om både vielsen og den efterfølgende fest.

De 200 gæster kunne sætte sig til rette ved et 70 meter langt marmorbord og nyde både hinandens selskab og en middag, der (nærmest ikke overdådigt) bestod af tortellini, bøf, kylling og jordbæris.   Inden da havde de dagen før dagen lånt Ludvig den 14.s imponerende renæssance-slot Versailles-slottet til at holde den obligatoriske prøvemiddag, hvor tryllekunstneren David Blain lige optrådte og underholdt.    Du kan se billeder af parret i galleriet herunder:  

Kim Kardashian og Kanye West (billeder af dem sammen gennem årene)

 

 

 

Sponsoreret indhold