Hollywood 1. august 2018

Harry Styles' eks er videre med en ny

Harry Styles' seneste eks, Victoria's Secret-modellen Camille Rowe, dater angiveligt den svenske superstjerne Alexander Skarsgård
Foto: All Over Press

I går kom det frem, at Harry Styles ikke længere dannede par med modellen Camille Rowe, og i dag kan den britiske avis The Sun afsløre, at Victoria's Secret-modellen allerede er videre med en ny. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge The Sun er den nyligt single Camille Rowe, 28, begyndt at date den svenske skuespiller Alexander Skarsgård, 41. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: All Over

Alexander Skarsgård i filmen "Tarzan" fra 2016. Foto: All Over Press

- Camille og Alexander har datet helt diskret et par uger nu, afslører en kilde tæt på Victoria's Secret-modellen til The Sun

- De mødte hinanden, da de skulle skyde en reklamekampagne sammen i starten af året, forklarer insideren om det nye par. 

- Hun var bare venner med ham til at starte med, men efter det var forbi med Harry, så begyndte de at blive mere tætte, lyder det fra kilden. 

- Siden da har de været på et par dates, inklusiv én til en basketballkamp, hvor hun sad i skødet på ham, og de kyssede vildt meget, afslører insideren. 

Senest dannede Skarsgård par med den engelske TV-vært Alexa Chung, der pudsigt nok var den, der introducerede Harry Styles og Camille Rowe for hinanden.

- Det er ikke en ideel situation for dem på grund af Alexa. Selvom de bare er venner nu, så er det en smule akavet, siger kilden om stemningen.    - Nu vil parret bare se, hvad det kan føre til, uden at der er pres på, slår kilden fast.   
  I går det frem, at det efter et års tid var forbi mellem Harry Styles og Camille Rowe

Bruddet fandt ifølge The Sun sted bare to uger efter, One Direction-stjernen havde færdiggjort sin verdensturné på hele 89 stop. 

Parret begyndte at date juli sidste år, men blev først set sammen i september, hvor de var sammen på en restaurant i Los Angeles

Omkring nytår introducerede Styles angiveligt sin kæreste for sin familie, men nu er det altså forbi mellem sangeren og modellen. 

Forholdet til Camille Rowe er ifølge The Sun det længste forhold, han har haft, siden han blev kendt som medlem af One Direction. 

 

Sponsoreret indhold