Hollywood3. januar 2018

Harry Styles' kæreste har mødt hans familie

Sangeren har introduceret sin kæreste, modellen Camille Rowe, for sine forældre og søster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry-styles-camille-rowe-260917.jpg
 Foto: All Over Press

Harry Styles, 23, sætter turbo på sin romance med Victoria's Secret-modellen Camille Rowe, 27. Ifølge den britiske avis The Sun har sangeren introduceret sin kæreste for sine forældre og søster.

Forholdet til Camille Rowe er ifølge The Sun det længste forhold, han har haft, siden han blev kendt som medlem af One Direction.

- Camille er dukket op på det præcis rette tidspunkt i Harrys liv, forklarer The Suns kilde.

- Han har haft rigelig sjov, men virker glad for at være sammen med hende. De er rigtig gode sammen, fortæller kilden yderligere.

- Hun er afslappet og cool, og så er hun meget støttende omkring hans karriere. Deres forhold er stadig meget afslappet, de er ikke nået til det punkt, hvor de ser hinanden hver dag, fortæller insideren.

Selvom forholdet stadig er relativt afslappet, så er det stadig et stort skridt, at Camille Rowe nu har mødt hans familie.

- Men Camille har også knyttet bånd til hans søster Gemma og hans bedste ven Lou Teesdale, og det er meget vigtigt for Harry, forklarer kilden.

Styles har datet Camille Rowe siden i sommer, men de blev først set sammen i september.

Det var en ivrig fan, der var hurtig med kameraet, der kunne dokumentere den spirende romance. Billedet blev delt på Twitter, og der ser vi parret forlade en restaurant, mens sangkometen galant holder den fransk-amerikanske skønheds taske i hånden.

Fans har kommenteret, hvor sødt det er, at den 23-årige sangtrold bærer Camille Rowes håndtaske, og mange påpeger, at det endda også ser ud til, at han har tilbudt hende sin stribede trøje for at skærme mod kulden.

Camille Rowe var i det hele taget blevet set meget i Harry Styles' nærhed: Tidligere på ugen var hun at finde blandt publikum til hans koncert i Los Angeles.

Det er ikke den første Victoria's Secret-model, som Styles bliver kædet sammen med. Tidligere har han angiveligt også flirtet med Sara Sampaio, 26, og Nadine Leopold, 23.

Camille Rowe er også vant til at date musikerfyre: Modellen har tidligere dannet par med MGMT-sangeren Andrew Van Wyngarden og singer/songwriteren Devendra Banhart.

I galleriet kan du få et smugkig ind i Harry Styles' private gemakker:

Hjemme hos Harry Styles

Sponsoreret indhold