Woah! Tjek Alexander Skarsgård ud som Tarzan

Foto: All Over

Disney er i gang med en række indspilninger af deres tegnefilmsklassikere, hvor filmene bliver levendegjort med rigtige skuespillere. For nylig var ”Junglebogen” i biografen, og den 14. juli kommer ”The Legend of Tarzan”.

Og der er skandinavisk islæt, som vi kan være stolte af. Godt nok ikke en dansker i hovedrollen, men vores svenske naboer kan prale med, at det er 39-årige Alexander Skarsgård, der spiller hovedrollen som Tarzan. Skuespilleren, der er søn af Stellan Skarsgård, har også haft en fremtrædende rolle i vampyrserien ”True Blood”, og han er ved at tage Hollywood med storm.

Naturligvis skal man være i topform, når skal spille liansvingeren Tarzan, og det er ikke fordi, at Alexander Skarsgård har været utrænet tidligere, men der er vist ingen tvivl om, at han er blevet endnu mere muskuløs til rollen, som er en lavet som en fortsættelse til den originale Tarzan-historie.

Filmselskabet Warner Bros. beskriver handlingen således:

”Mange år er gået siden den mand, der engang var kendt som Tarzan, forlod Afrikas jungle til fordel for et civiliseret liv som John Clayton III, Lord Greystoke, med sin elskede kone, Jane, ved sin side. Nu er han blevet inviteret tilbage til Congo som parlamentets handelsattaché uvidende om, at han blot er en lille brik i en dødsens farlig plan om grådighed og hævn, udtænkt af den belgiske kaptajn, Leon Rom. Men de skrupelløse mænd, der står bag det morderiske komplot, har ingen idé om hvilke kræfter, de er ved at slippe løs.”

”The Legend of Tarzan” får premiere i Danmark den 14. juli, og vi har samlet en række billeder af Alexander Skarsgård som Tarzan - og i sød nærkontakt med dyr i zoologisk have i galleriet her:  

Alexander Skarsgård som Tarzan

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close