Harry Styles set med ny kæreste

Harry Styles er meget galant over for sin nye kæreste, modellen Camille Rowe.

Harry Styles er meget galant over for sin nye kæreste, modellen Camille Rowe.

Foto: All Over Press

I juni blev Harry Styles, 23, single efter et par måneder sammen med bloggeren Tess Ward, men nu tyder alt på, at det tidligere One Direction-medlem har fundet melodien med en ny skønhed. 

Siden juli har rygterne svirret om, at Styles datede den 27-årige Victoria's Secret-model Camille Rowe, og i weekenden dukkede der billeder op af de to, der bekræfter, at de danner par.

Det er en ivrig fan, der var hurtig med kameraet, der kan dokumentere den spirende romance. Billedet er delt på Twitter, og der ser vi parret forlade en restaurant, mens sangkometen galant holder den fransk-amerikanske skønheds taske i hånden. 

Fans har kommenteret, hvor sødt det er, at den 23-årige sangtrold bærer Camille Rowes håndtaske, og mange påpeger, at det endda også ser ud til, at han har tilbudt hende sin stribede trøje for at skærme mod kulden.

Camille Rowe er i det hele taget blevet set meget i Harry Styles' nærhed på det seneste: Om onsdagen var hun at finde blandt publikum til hans koncert i Los Angeles. 

Det er ikke den første Victoria's Secret-model, som Styles bliver kædet sammen med. Tidligere har han angiveligt også flirtet med Sara Sampaio, 26, og Nadine Leopold, 23. 

Camille Rowe er også vant til at date musikerfyre: Modellen har tidligere dannet par med MGMT-sangeren Andrew Van Wyngarden og singer/songwriteren Devendra Banhart. 

I galleriet kan du få et smugkig ind i Harry Styles' private gemakker. 

Hjemme hos Harry Styles

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close