Harry Styles er blevet single

Camille Rowe er den fjerde Victoria\'s Secret-model, som Harry Styles har flettet fingre med.

Camille Rowe er den fjerde Victoria's Secret-model, som Harry Styles har flettet fingre med.

Foto: All Over Press

Knap et år nåede Harry Styles, 24, og Victoria's Secret-modellen Camille Rowe, 28, at danne par, men nu er det forbi. Det skriver den britiske avis The Sun

Bruddet fandt ifølge The Sun sted bare to uger efter, One Direction-stjernen havde færdiggjort sin verdensturné på hele 89 stop. 

Parret begyndte at date juli sidste år, men blev først set sammen i september, hvor de var sammen på en restaurant i Los Angeles

Omkring nytår introducerede Styles angiveligt sin kæreste for sin familie, men nu er det altså forbi mellem sangeren og modellen. 

Forholdet til Camille Rowe er ifølge The Sun det længste forhold, han har haft, siden han blev kendt som medlem af One Direction. 

- Camille er dukket op på det præcis rette tidspunkt i Harrys liv, forklarede The Suns kilde om deres forhold i starten af det nye år. 

- Han har haft rigelig sjov, men virker glad for at være sammen med hende. De er rigtig gode sammen, fortalte kilden yderligere.

- Hun er afslappet og cool, og så er hun meget støttende omkring hans karriere. Deres forhold er stadig meget afslappet, de er ikke nået til det punkt, hvor de ser hinanden hver dag, tilføjede insideren. 

Selvom forholdet stadig var relativt afslappet, så var det stadig et stort skridt, at Camille Rowe nu havde mødt hans familie. 

- Men Camille har også knyttet bånd til hans søster Gemma og hans bedste ven Lou Teesdale, og det er meget vigtigt for Harry, forklarede kilden. 

Styles har datet Camille Rowe siden juli 2017, men de blev først set sammen i september.  

Det var en ivrig fan, der var hurtig med kameraet, der kunne dokumentere den spirende romance. Billedet, der senere er blevet slettet, blev delt på Twitter, og der så vi parret forlade en restaurant, mens sangkometen galant holdte den fransk-amerikanske skønheds taske i hånden. 

Fans har kommenteret, hvor sødt det er, at den dengang 23-årige sangtrold bar Camille Rowes håndtaske, og mange påpegede, at det endda også så ud til, at han havde tilbudt hende sin stribede trøje for at skærme mod kulden.

Camille Rowe var i det hele taget blevet set meget i Harry Styles' nærhed: Tidligere var hun at finde blandt publikum til hans koncert i Los Angeles. 

Det er ikke den første Victoria's Secret-model, som Styles bliver kædet sammen med. Tidligere har han angiveligt også flirtet med Sara Sampaio, 27, Nadine Leopold, 24, og Georgia Fowler, 26. 

Camille Rowe er også vant til at date musikerfyre: Modellen har tidligere dannet par med MGMT-sangeren Andrew Van Wyngarden og singer/songwriteren Devendra Banhart. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close