Hollywood6. april 2018

Kendall Jenners "nye" ansigt: Det har hun fået lavet

Plastikkirurger er ikke i tvivl om, at Kendall Jenner har fået lavet MEGET ved sit ansigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall-jenner-060418.jpg
 Foto: All Over Press

Nok er Kendall Jenner en af verdens bedst betalte modeller, men det skal ikke forhindre den 22-årige stjerne i at ændre på sit ellers kønne ansigt.

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen er for tiden i Paris, og da hun den anden dag forlod sit hotel, så hendes ansigt markant anderledes ud.

Hollywood Life har talt med tre plastikkirurger og vist dem før- og efterbilleder af Kendall Jenner, og konklusionen er klar: Hun har højst sandsynligt haft gang i både fillers, botox og operationer.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/26.03695793.jpg
 Foto: All Over Press

Dette billede, som Kendall Jenner for nylig har delt med sine følgere, har vakt spekulationer om, at hun har fået lavet sine læber større. Foto: All Over Press

- Hun har helt sikkert fået lip fillers, højst sandsynligt Restylane Silk eller Volbella. Hun har også fået filler i sine kinder for at give hende højere kindben - højst sandsynligt Bellafill, som er en en ny filler, der holder længere. Det ser ud til, hendes næse er blevet smallere, da hendes næsebor ikke er så brede, som de har været - højst sandsynligt en næseoperation, vurderer plastikkirurg Bruce Katz, der er leder af Juva Skin & Laser Center hos Mt. Sinai Hospital i New York City, over for Hollywood Life.

Plastikkirurg Elie Levine fra Plastic Surgery & Dermatology i New York City er mere forsigtig i sin vurdering:

- Baseret på fotos i medierne er det meget svært at afgøre, hvilke indgreb hun har fået lavet. Forskellige vinkler og lyset spiller en rolle i, hvordan nogen kan se forskellig ud fra foto til foto. Når det er sagt, så virker det til, at hun har fået større læber, ligesom hun har fået området over læben, som er kaldet philtrum, fremhævet, forklarer plastikkirurgen til Hollywood Life og tilføjer:

- Hun har muligvis også undergået en eller anden form for forstørrelse af den øverste del af kinderne, og hendes kæbelinje og bryn virker også til at have fået et løft, hvilket kan være resultatet af filler eller botox. Hendes læge kan have kombineret både filler og botox for at få hendes bryn til at syne mere naturlige.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/kendall-jenner-060418-2.jpg
 Foto: All Over Press

Især modellens læber og kindben ligner ikke sig selv. Foto: All Over Press

- Fra billeder og vinkler er det svært at sige, om hun har fået filler, men det er altid muligt. Hendes læber virker en smule mere fyldige og mere definerede. Læg mærke til, at læbekanten og philtrum er meget mere definerede - en hyppig indsprøjtningsteknik er at definere læbernes kant og forbedre trutmunden, forklarer plastikkirurg Payman J. Danielpour i Beverly Hills til Hollywood Life.

Se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet:

Hotte Kendall Jenner

Sponsoreret indhold