Hollywood24. marts 2018

Justin Bieber flirter med Kendall Jenner

Justin Bieber udnytter, at romancen med Selena Gomez er sat på pause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin-bieber-kendall-jenner.jpg
 Foto: All Over Press

Justin Bieber, 24, er "on a break" med Selena Gomez, 25, og popprinsen nyder sin "singlestatus" til fulde.

Tidligere på ugen forlod han et koncertsted i Los Angeles med en køn blondine, og nu hævder Radar Online, at han flirter med modellen og realitystjernen Kendall Jenner, 22.

De to unge stjerner har længe været venner - de festede blandt andet sammen i Los Angeles tilbage i 2015 - men ifølge Radar Online er de altså ved at tage den skridtet videre.

- Det startede som flirtende SMS'er mellem de to venner, men det kunne sagtens blive til mere, afslører en kilde til Radar Online.

- Kendall og Justin har kendt hinanden længe og har mange fælles venner. Hun har altid haft et hemmeligt crush på ham, og han taler løs om, hvor smuk hun er, lyder det fra insideren.

Kendall Jenner danner par med basketballspilleren Blake Griffin, men måske han snart bliver skiftet ud med Justin Bieber, der på det seneste har lagt sit festabe-image på hylden og har helliget sig den kristne tro.

- Han virker meget mere rolig, og det har hun lagt mærke til. Har er modnet og har taget sig sammen, og det kan hun godt li', forklarer kilden.

Tidligere på måneden måtte Kendall Jenner mane rygter i jorden om, at hun var lesbisk.

Der har været mange rygter om Kendall Jenners seksualitet, og nu fortæller hun selv, hvad der er op og ned.

Det gør hun i et nyt interview med Vogue. Det skriver Entertainment Tonight.

- Internettet mener at vide, at du er lesbisk, spørger Vogue i interviewet.

Og her har Kendall en god forklaring på, hvorfor man kan foranlediges til at tro det.

- Jeg tror, at det er, fordi jeg ikke er som mine søstre, der sådan helt: "Her er jeg og min kæreste", fortæller Kendall i interviewet.

- Så folk snakkede om det, fordi ingen så mig sammen med en fyr. Jeg ville altid forsøge at være low-key med fyrene, fortæller hun ligeledes.

Kendall er faktisk helt sikker på, at hun ikke er til piger.

- Jeg tror ikke, at jeg har en eneste biseksuel eller homoseksuel knogle i min krop, men jeg ved det ikke. Hvem ved? Jeg er altid klar på nye oplevelser, aldrig imod dem, men jeg har aldrig prøvet det før, fortæller hun i interviewet.

Det er blandt andet Kendalls hang til gamle biler og hendes forkærlighed til sneakers, der har fået rygterne om hendes seksualitet til at løbe på internettet. Havde rygterne på internettet været sande, så ville vi også allerede have hørt om det fra Kendall selv. - Jeg er ikke homoseksuel. Jeg har virkelig ikke noget at skjule. Og jeg ville aldrig skjule sådan noget, siger hun til Vogue.

Sponsoreret indhold