Hollywood26. marts 2018

Medie: Kendall Jenner dropper "Keeping Up With the Kardashians"

Den ene søster ønsker ikke længere, at et kamerahold skal følge hendes liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03534945.jpg
 Foto: All Over Press

Den 22-årige Kardashian-søster Kendall Jenner vil ikke længere være med i "Keeping Up With the Kardashians". Det har hun meldt ud til sin mor og manager, Kris Jenner, skriver Radar Online.

Ifølge mediet er årsagen, at hun gerne vil være mere uafhængig og fokusere mere på sin egen karriere. Hun vil også gerne distancere sig fra familiens program og vil ikke længere rende rundt med et kamerahold i hælene.

Faktisk vil hun gerne have kameraholdet væk så hurtigt som muligt.

- Hvis Kris fik sin vilje, så ville hele familien blive filmet 24/7, men hun respekterer, at de har brug for privatliv, og hun har givet Kendall lidt ekstra plads, siden hendes modelkarriere for alvor tog fart, siger en kilde til Radar Online.

Men selv om Kendall ikke længere er interesseret i at være med i "Keeping Up With the Kardashians", så betyder det ikke, at hun er helt færdig med at lave TV.

Ifølge mediet har hun på det seneste fået færre forpligtelser i forbindelse med familiens program og har selv fået flere muligheder indenfor TV og sin modelkarriere.

Det vides ikke, hvornår Kendall Jenner er endegyldigt færdig med at lave programmet, men det skulle angiveligt være snarest muligt.

"Keeping Up With the Kardashians" har kørt siden 2007, altså siden Kendall Jenner var blot 11 år.

Det kunne være, at den 22-årige model havde lyst til et voksenliv uden et kamera i nakken hele tiden.

Se billeder af familien gennem de sidste 10 år herunder:

10 år med Kardashian-familien

Sponsoreret indhold