Vil undgå retssag: Brad og Angelina tæt på enighed om børnene

Angelina Jolie og Brad Pitt meldte i efteråret 2016 ud, at de skulle skilles, men parret er endnu ikke blevet enige om forældremyndigheden over deres seks børn.

Angelina Jolie og Brad Pitt meldte i efteråret 2016 ud, at de skulle skilles, men parret er endnu ikke blevet enige om forældremyndigheden over deres seks børn.

Foto: MEGA

Tidligere på måneden kom det frem, at Angelina Jolie, 43, og Brad Pitt, 54, den 4. december skulle mødes i retten i Los Angeles for at få afgjort, hvordan forældremyndigheden over deres seks børn skulle fordeles

Men nu ser det ud til, at den planlagte retssag slet ikke bliver til noget. Det skriver The Blast.  

Ifølge mediets oplysninger vil de stridende parter snart indgå et forlig, så de undgår, at deres skilsmissedrama skal udspille sig for offentligheden i en retssal. 

Det er hensynet til deres seks børn, der gør, at de to skuespillere nu er klar til at indgå et forlig. 

Ifølge The Blast har Brad og Angelina indset, at en retssag kun vil gøre mere skade på deres børn. 

Kilder fortæller til The Blast, at Pitt og Jolie endnu ikke har underskrevet en aftale, men at den er udformet og vil blive underskrevet af begge parter snarest. 

Ifølge kilder har Jolie kæmpet for at give Brad minimalt samvær med deres seks børn, men aftalen vil give en "betydelig mængde" til Pitt. 

Udover forældremyndigheden er der stadig en gevaldig knast i skilsmisseforhandlingerne, der har varet i over to år: Parrets formuer og ejendomme skal fordeles. 

Ifølge TMZ underskrev parret ikke en ægteskabspagt, da de blev gift i 2014, og det kan blive problem set i lyset af, hvor dårlig stemningen er mellem de to eks'er. 

Brad Pitt og Angelina Jolie har været sammen siden 2005, mens blev først gift i 2014, og ifølge loven har hun kun ret til en andel af den indkomst, som Brad havde i de to år, de var gift. 
 
Ifølge The Blast overvejer Jolie dog at kræve, at hun får ret til en andel af Brads totale indkomst i perioden 2005 til 2016. 
 

Der har tidligere floreret rygter om, at især Brad var bekymret for, hvad en eventuel retssag ville gøre ved deres seks børn, der i forvejen har været meget igennem. 

Brad Pitt ønskede en 50/50-ordning, mens Angelina Jolie benhårdt gik efter at få den fulde forældremyndighed - og det var altså denne uenighed der gjorde, at de skulle kæmpe i retten. 

Ifølge The Blast var det dog ikke med Brads gode vilje, at deres skilsmissefejde var nået så vidt. 

Kilder tæt på situationen fortalte til The Blast, at Brad var overbevist om, at Angelina ville udstille sin eks offentligt, og han var bekymret for, at det på sigt ville skade børnene. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Angelina Jolie har i dag seks børn. Tre af dem er adopteret, mens tre af dem har Brad Pitt som biologisk far.

Her ses Angelina Jolie med fire af sine seks børn. Foto: MEGA

Ifølge The Blasts oplysninger havde Brad altid forsøgt at opnå et forlig uden for retten, men Angelina nægtede altså at give køb på at få den fulde forældremyndighed. 

Kilder tæt på sagen fortalte, at Angelina havde planer om at bruge en episde fra 2016, hvor Brad Pitt angiveligt gik til angreb på sin ældste søn Maddox, der dengang var 15 år. 

Ifølge The Blast var Brad dog ikke bekymret for at få brugt episoden mod sig, da han aldrig var blevet sigtet eller tiltalt efter episoden. 

Brad Pitt var overbevist om, at hans eks træk var uansvarligt over for deres seks børn, som han følte havde været ydmyget nok. 

Kilder pegede på, at børnene, der er mellem 17 og 10 år, nu var så store, at de kunne læse nyheder og forstå rygter fra deres kammerater, og at det altså ville være til skade for dem, hvis Angelina insisterede på at kæmpe i retten. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close