Brad til Angelina: Du skader børnene

Angelina Jolie og Brad Pitt meldte i efteråret 2016 ud, at de skulle skilles, men parret er endnu ikke blevet enige om forældremyndigheden over deres seks børn.

Angelina Jolie og Brad Pitt meldte i efteråret 2016 ud, at de skulle skilles, men parret er endnu ikke blevet enige om forældremyndigheden over deres seks børn.

Foto: MEGA

Tidligere på ugen kom det frem, at Angelina Jolie, 43, og Brad Pitt, 54, den 4. december skal mødes i retten

Den bitre skilsmisse er gået så meget i hårdknude, at en dommer nu skal afgøre, hvordan forældremyndigheden over deres seks børn skal fordeles mellem de to stridende parter. 

Brad Pitt ønsker en 50/50-ordning, mens Angelina Jolie benhårdt går efter at få den fulde forældremyndighed - og det er altså denne uenighed der gør, at de nu skal kæmpe i retten. 

Ifølge The Blast er det dog ikke med Brads gode vilje, at deres skilsmissefejde er nået så vidt. 

Kilder tæt på situationen fortæller til The Blast, at Brad er overbevist om, at Angelina vil udstille sin eks offentligt, og han er bekymret for, at det på sigt vil skade børnene. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Angelina Jolie har i dag seks børn. Tre af dem er adopteret, mens tre af dem har Brad Pitt som biologisk far.

Her ses Angelina Jolie med fire af sine seks børn. Foto: MEGA

Ifølge The Blasts oplysninger har Brad altid forsøgt at opnå et forlig uden for retten, men Angelina nægter altså at give køb på at få den fulde forældremyndighed. 

Kilder tæt på sagen fortæller, at Angelina har planer om at bruge en episde fra 2016, hvor Brad Pitt angiveligt gik til angreb på sin ældste søn Maddox, der dengang var 15 år. 

Ifølge The Blast er Brad dog ikke bekymret for at få brugt episoden mod sig, da han aldrig er blevet sigtet eller tiltalt efter episoden. 

Brad Pitt er overbevist om, at hans eks træk er uansvarligt over for deres seks børn, som han føler har været ydmyget nok. 

Kilder peger på, at børnene, der mellem 17 og 10 år, nu er så store, at de kan læse nyheder og forstå rygter fra deres kammerater, og at det altså vil være til skade for dem, hvis Angelina insisterer på at kæmpe i retten. 

Retssagen mellem Brad Pitt og Angelina Jolie er sat til den 4. december i Los Angeles. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close