Hollywood 18. januar 2018

Se billederne: Bliver der samlet en tremmeseng foran Kylie Jenners hus?

Kylie Jenner har endnu ikke selv bekræftet sin graviditet, men for nylig blev der samlet, hvad der ligner en tremmeseng ude foran hendes hus i Calabasas
Foto: All Over Press

Kylie Jenner, 20, har endnu ikke bekræftet sin graviditet. Det til trods for at rygterne om, at hun ventede sig, begyndte florere allerede tilbage i september.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere på ugen dukkede der billeder op af en angiveligt højgravid Kylie Jenner, og nu er gossipsitet x17 kommet i besiddelse af billeder, der viser, at der bliver samlet, hvad der ligner en tremmeseng ude foran hendes hus i Calabasas.

GALLERI: Se billederne af tremmesengen nederst på siden.

Det er tidligere kommet frem, at Kylie Jenner er blevet ramt af komplikationer sidst i sin graviditet.

I weekenden gik rygtemøllen i gang med at kværne løs: Det forlød nemlig, at Kylie Jenner, 20, var gået i fødsel.

Det rygte holdt dog ikke vand, men nu mener gossipmediet Radar Online at vide, hvad der er op og ned i sagen.

Radar Online kan fortælle, at Kylie Jenner ikke fødte, men hun var på hospitalet.

- Kylie besøgte sin læge sidste uge af en ukendt årsag, hvilket bare kunne have været, at hun skulle møde sin fødsellæge, afslører en kilde tæt på "Keeping Up With the Kardashians"-klanen til Radar Online.

Tidligere har det også været fremme, at Kylie Jenner allerede HAR født, men det rygte maner denne kilde i jorden.

- Hun er sat til slut-februar eller tidligt marts, og hun er lige nu ramt af nogle mindre komplikationer, der muligvis tvinger hende til at føde babyen ved kejsersnit, lyder det fra kilden.

- Det er ikke noget, der er alt for alarmerende. Hendes læger mener, det er den bedst mulighed ved fødslen, forklarer insideren.

I september kom det frem, at den 20-årige makeup-mogul venter sit første barn med rapper-kæresten Travis Scott.

Kylie Jenner har ikke selv bekræftet sin graviditet, og hun er de seneste mange måneder nærmest gået under jorden og er hverken blevet fotograferet eller har vist sin krop frem på sine sociale medier.

Radar Onlines kilde forklarer, at hendes fravær skyldes graviditeten, der ikke har været nem.

- Kylie har det svært med at gå og komme rundt, fordi hendes mave er bare for stor, og hun er så lille, lyder det fra kilden.

- Det har på ingen måder været nemt for hende de seneste par måneder, for hun har set sin krop gå fra at være slank og sexet til gravid og oppustet. Hun ved ikke, hvor meget mere af det her, hun kan tage, forklarer kilden.

Det er tidligere blevet afsløret, hvor meget den gravide realitystjerne har taget på under sin graviditet.

En kilde tæt på familien fortæller, at Kylie Jenner føler sig så "stor som et hus", og at hun har taget knap 30 kg på under sin graviditet.

- Kylie har spist uafbrudt og har taget enormt meget på, afslører kilden til Radar Online.

- Hun spiser heller ikke sundt, og det gør ikke situationen bedre, tilføjer insideren.

- Hun får en stor morgenmad, en stor frokost, stor aftensmad og tonsvis af snacks mellem måltiderne, lister kilden op om den gravide stjernes diæt.

- Hun propper mad i sig og skyder skylden på, at hun er gravid, men siger, at hun altid er sulten. Kylie skjuler sin krop i oversize tøj, for hun vil ikke konfronteres med synet, forklarer insideren.

Artiklen fortsætter under billedet.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kylie Jenner er normalt ikke bleg for at vise sin krop frem, men det er stoppet helt, efter hun er blevet gravid.

Makeup-mogulen, der venter sit første barn med rapperen Travis Scott, er normalt meget aktiv på de sociale medier, men hendes aktivitet er dalet drastisk, ligesom hun kun er blevet fotograferet en enkelt gang i november, hvor hun klædt i en stor, sort sweatshirt steg ombord på et fly.

- Kylie vil ikke have, at nogen ser hende, det gælder også Travis, lyder det fra kilden, der ifølge Radar Online er tæt på Kardashian/Jenner-klanen.

- Hun synes, hun er ekstremt overvægtig lige nu. Selvom hendes familie siger, at hun skal tage det roligt, så kan hun ikke vente med at få babyen ud, så hun kan komme tilbage i den tøjstørrelse, hun gerne vil være i, siger kilden.

Og ifølge kilden har Kylie Jenner allerede lagt en plan for, hvordan hun skal komme af med de overskydende kilo.

- Efter hun har født i februar, vil hun tage på boot camp i seks uger. Hvis det ikke virker, vil hun ty til fedtsugning eller fedtfrysning for at smide kiloene, forklarer insideren.

Se tremmesengen blive samlet i galleriet:

Tremmeseng samles foran Kylie Jenners hus

Sponsoreret indhold