Hollywood17. januar 2018

Se billedet: Er det højgravide Kylie?

Kylie Jenner eller en meget vellignende lookalike kan ikke længere skjule sin store mave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie-17012018.jpg
 Foto: All Over Press

I månedsvis har 'Keeping Up With The Kardashians'-stjernen Kylie Jenner undgået at optræde offentligt, efter at det i september kom frem, at hun venter sit første barn med rapper-kæresten Travis Scott.

Hun, der ellers ikke forsømmer en eneste mulighed for at vise sig frem på Instagram har i flere måneder postet billeder af ældre dato, eller fotos af den makeup hun markedsfører.

Har der været et enkelt foto eller to af nyere dato har det været renset for tegn på graviditet.

Men nu skulle en fotograf have fanget Kylie tirsdag i et apoteksudsalg tæt på Cedars-Sinai-hospitalet i Los Angeles.

Du kan se billedet neden for:

https://imgix.seoghoer.dk/kylie-jenner-17012018.jpg
 Foto: All Over Press

Der er uenighed om, hvorvidt dette rent faktisk er Kylie Jenner, men det er ganske vist, at der ikke kun er sovs og kartofler under den hættetrøje. (Foto: All Over Press)

seventeen.com skriver den assisterende moderedaktør, Kelsey Stiegman, at der rent faktisk er tale om, at Kylie Jenner har vist graviditeten frem for første gang i flere måneder.

- Fuld baby-bule!

- Dette er ikke en øvelse, skriver seventeen.com.

- Forestil dig, at du afslappet går rundt blandt reolerne i et CVS-apoteksudsalg og leder efter en deodorant, og så ud af det blå dukker Kylie Jenners kæmpe baby-bule op, skriver Kelsey Stiegman.

- Seventeen.com oplyser, at øjenvidner fortæller til billedbureauet Backgrid, at de pludselig så 'Life of Kylie'-stjernen shoppe i apoteksudsalget i Los Angeles. Kylie forsøgte at gemme sin gravide mave under en stor grøn hættetrøje, men gudskelov er baby-bulen stadig synlig, skriver seventeen.com.

Så med mindre Kylie virkelig tager røven på os, så er graviditeten ægte, slutter seventeen.com.

Gossip-sitet TMZ er dog ikke overbevist om, at det rent faktisk er Kylie Jenner på billedet oven for.

Foto af 'CVS-Kylie' er IKKE Kylie, slår sitet fast.

- Vores kilder tæt på Kylie, medgiver, at der er en svag lighed, men at kvinden i hættetrøjen og solbrillerne med Kylie-frisure og fyldige læber simpelthen ikke er Kylie, skriver TMZ. Kylie Jenner har ikke selv bekræftet sin graviditet, og forsøg på at få de øvrige familiemedlemmer til at bekræfte graviditeten har hidtil været forgæves. Familien Jenner/Kardashian fik dog endnu et barn for to dage siden, da Kylies halvsøster, Kim Kardashian, blev mor til sit tredje barn. Hun og ægtemanden Kanye West fik barnet ved hjælp af en rugemor, og det er endnu ukendt, hvad den lille ny skal hedde. Se billederne af gravide Kylie Jenner i galleriet:

Første billeder af gravid Kylie Jenner - november 2017

Sponsoreret indhold