Hollywood2. november 2017

Se billederne: Selena er single - fejrer det med cykeltur med Justin

I denne uge kom det frem, Selena Gomez og The Weeknd er gået hver til sit, efter at The Weeknd slog op over telefonen. Nu er Selena Gomez så blevet fotograferet sammen med ekskæresten Justin Bieber – de hyggede sig således på cykler den anden dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_bieber_og_selena_gomez.jpg
 Foto: All Over

Det kan godt være, at hendes ekskæreste The Weeknd for nylig slog op over telefonen. Men det lader til, at 25-årige Selena Gomez holder humøret højt. Og det kan hun måske takke en anden ekskæreste for?

I hvert fald blev den amerikanske sangerinde forleden spottet sammen med ekskæresten Justin Bieber, og det tidligere kendispar så ud til at nyde hinandens selskab, mens de cyklede rundt i Los Angeles.

Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Eksparret, der datede on/off fra 2011 til 2015, smilede og grinede således om kap, mens de cyklede rundt i nabolaget.

Det er langt fra første gang, at Selena Gomez og Justin Bieber er blevet set sammen – tilbage i oktober blev duoen set sammen i kirke, og de blev fotograferet på en café i Westlake Village, hvor de spiste morgenmad sammen.

Det fik flere til at spekulere i, om bruddet mellem 25-årige Selena Gomez og 27-årige The Weeknd skyldtes Justin Bieber.

Ifølge kendissitet TMZ havde bruddet absolut intet med ”What Do You Mean”-sangeren at gøre, og det var The Weeknd, der valgte at trække stikket – parret havde simpelthen for travlt med job og karrierer, og det blev en kæp i hjulet for deres forhold.

Selena Gomez har haft travlt med filmoptagelser hele sommeren, mens The Weeknd har haft travlt med sin musikkarriere, og de kunne simpelthen ikke få enderne til at nå sammen.

Deres forhold er derfor ebbet stille og roligt ud hen over sommeren på grund af deres pressede skemaer – og har altså intet med Justin Bieber at gøre.

Du kan se billeder af Justin Bieber og Selena Gomez på cykeltur i det store galleri herunder:

Justin Bieber og Selena Gomez på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017

null

Sponsoreret indhold