Hollywood17. oktober 2018

Forlovelsen brudt: Ariana Grande returnerer $100,000 ring

Ariana Grande har valgt at returnere den dyre diamantring, som hun fik af sin nu eksforlovede Pete Davidson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ariana_og_pete.jpg
 (Foto: MEGA)

Ariana Grande, 25, har valgt at returnere den dyre diamantring, som Pete Davidson, 24, i sin tid friede med.

Dog har hun valgt at beholde parrets kælegris ”Piggy Smallz", som de fik sammen.

Det skriver det amerikanske medie E! Online.

Diamantringen, der ifølge flere medier kostede i omegnen af $100.000 – svarende til over 600.000 danske kroner – nåede altså kun at sidde ganske få måneder på Arianas finger, før at parret brød forlovelsen.

Ariana Grande har indtil videre beholdt alle billederne af Pete Davidson på sin Instagram-profil, mens Pete Davidson har valgt at deaktivere sin profil på det sociale medie.

Bruddet mellem de to stjerner skyldes angiveligt, at det hele er gået lidt for hurtigt for parret, skriver People.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega263992_001.jpg
 Foto: MEGA

Ariana Grande og Pete Davidson, der er komiker, har brudt forlovelsen med hinanden. Foto: MEGA

Ariana Grande og Pete Davidson skulle efter planen havde sagt "ja" til hinanden næste år, efter han friede til hende tilbage i juni.

Pete Davidson har tidligere fortalt, hvordan han friede til sin kendte musiker-kæreste.

- Jeg havde ikke lyst til at gøre noget corny. Vi var i sengen, efter vi havde set en film, og jeg spurgte: "Vil du gifte dig med mig". Det var rimeligt dope, fortalte Pete til magasinet Variety.

Selv om Pete altså ikke gjorde særligt meget ud af frieriet, havde han alligevel brugt en pæn sum penge på forlovelsesringen, der kostede $100.000 - eller over 600.000 danske kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega264722_026.jpg
 Foto: MEGA

Ariana Grande har valgt at returnere sin forlovelsesring (Foto: MEGA)

Pete Davidson bekræftede selv lynforlovelsen tilbage i juni, da han var gæst i "The tonight show starring Jimmy Fallon".

- Jeg føler, at jeg har vundet en konkurrence, lød det kækt fra den 24-årige komiker, før han tilføjede, at han er blevet stoppet på gaden flere gange, efter forlovelsesnyheden slap ud: - En fyr stoppede mig på gaden og sagde, at jeg havde givet ham håb, lød det grinende fra Pete Davidson. Parret nåede at lave flere permanent kærlighedserklæringer til hinanden på kroppen. De fik således begge tatoveringer, der havde relation til hinanden.. Pete Davidson fik blandt andet Arianas signatur-kaninører tatoveret bag øret. Om disse tatoveringer nu skal fjernes, har hverken Ariana eller Pete udtalt sig om.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ariana Grande har været igennem nogle forfærdelige måneder siden ekskæresten Mac Miller døde af en overdosis i begyndelsen af september.

Det var et stort tab for Ariana, der fandt støtte hos hendes nu ekskæreste Pete Davidson i den svære tid.

Ariana har indtil videre kun fortalt om tabet af ekskæresten Mac Miller på de sociale medier.

- Jeg elskede dig fra den dag, jeg mødte dig som 19-årig, og det vil jeg altid gøre. Jeg kan ikke forstå, at du ikke er her længere. Jeg kan virkelig ikke få det ind i mit hoved, skrev Ariana blandt andet til en video af Mac Miller. - Vi snakkede om det så mange gange. Jeg er så vred. Jeg er så ked af det, at jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre. Du var min bedste ven i lang tid. Over alt andet. Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne ordne eller fjerne din smerte. Jeg ville virkelig gerne. Den sødeste sjæl med demoner han aldrig fortjente. Jeg håber, at du er okay nu. Hvil i fred, skrev Ariana også. Artiklen fortsætter efter billedet
Udover at have fået lavet flere kærlighedstatoveringer sammen, nåede Ariana og Pete også at flytte ind i en megadyr lejlighed i løbet af deres korte tid sammen. Parret flyttede nemlig i slutningen af juni ind i en lejlighed til 103 millioner kroner på Manhattan.
null

Sponsoreret indhold