Hollywood15. oktober 2018

Ariana Grande bryder forlovelsen

Ariana Grande og komikeren Pete Davidson er gået fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega264722_026.jpg
 Foto: MEGA

Det er slut mellem sangeren Ariana Grande og komikeren Pete Davidson.

Parret er gået fra hinanden og forlovelsen mellem dem er blevet brudt.

Det skriver amerikanske People.

Ariana Grande har indtil videre beholdt alle billederne af Pete Davidson på sin Instagram-profil, mens Pete Davidson har valgt at deaktivere sin profil på det sociale medie.

Bruddet mellem de to stjerner skulle skyldes, at det hele er gået lidt for hurtigt for dem, skriver People.

Ariana Grande og Pete Davidson skulle have været gift til næste år, efter han friede til hende tilbage i juni.

Pete Davidson har tidligere fortalt, hvordan han friede til Ariana. Det gjorde han i et interview med det amerikanske magasin Variety.

- Jeg havde ikke lyst til at gøre noget corny. Vi var i sengen, efter vi havde set en film, og jeg spurgte: "Vil du gifte dig med mig". Det var rimeligt dope, fortalte Pete til magasinet.

Selvom Pete altså ikke gjorde særligt meget ud af frieriet, havde han alligevel brugt en pæn sum penge på forlovelsesringen.

Han havde nemlig brugt næsten 600.000 kroner på ringen.

Pete Davidson bekræftede selv lynforlovelsen tilbage i juni, da han var gæst i "The tonight show starring Jimmy Fallon".

- Jeg føler, at jeg har vundet en konkurrence, lød det kækt fra den 24-årige komiker, før han tilføjede, at han er blevet stoppet på gaden flere gange, efter forlovelsesnyheden slap ud: - En fyr stoppede mig på gaden og sagde, at jeg havde givet ham håb, lød det grinende fra Pete Davidson. Parret har lavet flere permanent kærlighedserklæringer til hinanden på kroppen. De har nemlig fået flere tatoveringer, der har masser af betydning. Pete har blandt andet fået Arianas signatur-kaninører tatoveret bag øret.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ariana Grande har været igennem nogle forfærdelige måneder siden ekskæresten Mac Miller døde af en overdosis i starten af september.

Det var et stort tab for Ariana, der fandt støtte hos Pete Davidson i den svære tid.

Ariana har indtil videre kun fortalt om tabet af ekskæresten Mac Miller på de sociale medier.

- Jeg elskede dig fra den dag, jeg mødte dig som 19-årig, og det vil jeg altid gøre. Jeg kan ikke forstå, at du ikke er her længere. Jeg kan virkelig ikke få det ind i mit hoved, skrev Ariana blandt andet til en video af Mac Miller. - Vi snakkede om det så mange gange. Jeg er så vred. Jeg er så ked af det, at jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre. Du var min bedste ven i lang tid. Over alt andet. Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne ordne eller fjerne din smerte. Jeg ville virkelig gerne. Den sødeste sjæl med demoner han aldrig fortjente. Jeg håber, at du er okay nu. Hvil i fred, skrev Ariana også. Artiklen fortsætter efter billedet
Udover at have fået lavet flere kærlighedstatoveringer sammen, har Ariana Grande og Pete Davidson også nået at flytte i en megadyr lejlighed i løbet af deres korte tid sammen. Parret flyttede nemlig i slutningen af juni ind i en lejlighed til 103 millioner kroner på Manhattan.
null

Sponsoreret indhold