Arianas kæreste bekræfter lyn-forlovelse: - Jeg føler, jeg har vundet

Ariana Grande og Pete Davidson i New York i juni 2018.

Ariana Grande og Pete Davidson i New York i juni 2018.

(Foto: All Over)

Det ville være synd at sige, at kendisparret Ariana Grande og Pete Davidson spilder tiden.

Det er ikke engang to måneder siden, at parret første gang stod frem som kærester – og nu er de allerede forlovet.

I midten af juni kunne flere amerikanske medier således berette, at den 24-årige komiker havde været på knæ og stille sin kæreste gennem kort tid, 24-årige Ariana Grande, det helt store spørgsmål.

Onsdag satte den nyforlovede komiker så for første gang ord på forlovelsen med den 24-årige sangerinde. Det skete, da Pete Davidson gæstede det amerikanske talkshow ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

Arina Grande og hendes forlovede, 24-årige Pete Davidson, fotograferet hånd i hånd i juni 2018 i New York. Foto: All Over

- Jeg føler, at jeg har vundet en konkurrence, lød det kækt fra den 24-årige komiker, før han tilføjede, at han er blevet stoppet på gaden flere gange, efter forlovelsesnyheden slap ud:

- En fyr stoppede mig på gaden og sagde, at jeg havde givet ham håb, lød det grinende fra Pete Davidson.

I maj kom det frem, at 24-årige Ariana Grande efter to år ikke længere dannede par med rapperen Mac Miller, 26. Og kort tid efter kom det altså frem, at Ariana Grande og Pete Davidson havde fundet sammen.

Selv om den unge komiker ikke har haft mange måneder til at planlægge sit frieri, har han bestemt ikke været nærig med fingersmykket.

 
Ifølge mediet er ringen speciallavet, og det tog smykkedesigneren to uger at få ringen fremstillet.  

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close