Angelina Jolie vil adoptere barn nr. 7

Angelina Jolie med sine seks børn i Paris.

Angelina Jolie med sine seks børn i Paris.

Foto: All Over Press

Mens Brad Pitt og Angelina Jolie endnu ikke er blevet enige om forældremyndigheden over deres seks fælles børn, drømmer den 43-årige "Maleficent"-stjerne angiveligt om at få endnu et barn.

Det er det amerikanske ugeblad OK! Magazine, der kan fortælle, at Jolie ønsker at adoptere barn nummer syv. 

Hun og Brad har i forvejen seks børn - tre adopterede og tre biologiske: Maddox på 16, Pax på 14, Zahara på 13, Shiloh på 12 og tvillingerne Knox og Vivienne på 10. 

- Angelina har planer om at adoptere endnu et barn, når hun er færdig med at indspille og promovere "Maleficent 2", afslører en kilde til OK! Magazine ifølge HollywoodLife

Det er angiveligt fordi, hendes børn er ved at være klar til at flyve fra reden, at Jolie drømmer om en lille efternøler. 

- Børnene er ved at blive store og har ikke brug for hende på samme måde, forklarer insideren. 

Angelina Jolie adopterede for første gang tilbage i 2002, hvor hun fik sønnen Maddox fra et børnehjem i Cambodia. 

I 2005 adopterede hun datteren Zahara fra Etiopien, mens sønnen Pax i 2007 kom til fra et børnehjem i Vietnam.  

Og i denne omgang ved Angelina Jolie også, hvor adoptivbarnet skal komme fra.

- Angie har altid gerne ville hjælpe syriske flygtninge, forklarer OK! Magazines kilde. 

- Hun vil virkelig gerne gøre det. Det knuser Angie hjerte, hver gang hun ser et barn lide. Hun har stadig så meget kærlighed at give, lyder det om moren til seks. 

I juni måtte en dommer gribe ind i forældremyndighedsstriden mellem Brad Pitt og Angelina Jolie

Dommeren havde pålagt Angelina Jolie en række punkter, hun skulle opfylde, ellers risikerede hun at miste den fulde forældremyndighed. 

Ifølge The Blast drejede det sig blandt andet om: 

  • Angelina skulle give Brad alle børnenes mobiltelefonnumre, så han kunne ringe til dem, når han ønskede det. 
  • Det var ikke tilladt, at hun læste beskederne, som Brad og børnene sendte til hinanden.
  • Angelina skulle arrangere et telefonopkald til børnenes læge, der skulle forklare dem, at "retten har vurderet, at det er sikkert for dem at være sammen med deres far".
  • Der var blevet lagt et skema for, hvornår Brad måtte se de fem yngste børn, mens de over sommeren bor med deres mor i London, hvor hun indspiller "Maleficent 2". Under besøgene skulle der være en børneterapeut til stede. 
  • Det ældste barn, Maddox på 16, måte selv bestemme, hvor meget eller lidt han ønskede at se sin far. 

Når børnene er i Brads varetægt, må Angelina kun ringe én gang om dagen på et tidspunkt, som begge forældre på forhånd er blevet enige om. 

Retten gjorde det klart over for Jolie, at konsekvenserne ved ikke at følge rettens påbud kunne være alvorlige: 

- Hvis de yngre børn bliver ved med at blive afskåret fra deres far og er afhængige af omstændigherne omkring situationen, så vil det resultere i, at tiden de tilbringer med Jolie reduceres og kan resultere i, at retten giver den fulde fysiske forældremyndighed til Pitt, lød det i retsdokumenterne ifølge The Blast

En ekspert i familieret, David Glass, forklarede til People, at det var meget usædvanligt, at retten sådan blandede sig i en forældremyndighedssag, og han vurderede, at dommeren lagde vægt på, at Brad Pitt ikke skulle fremmedgøres over for sin egne børn. 

- En form for fremmedgørelse er, når børnene ikke har kontakt til en af deres forældre, på grund af noget den forælder har gjort. Så hypotetisk set, hvis far skriger og råber ad børnene og ikke behandler dem ordentligt, så stopper børnene med at se far, det er en form for fremmedgørelse. En anden form for fremmedgørelse er, når børnene får at vide af den anden forælder, at den forælder de ikke ser, er slem eller ikke kan lide dem eller er ligeglad med dem, forklarede David Glass til People

Glass forklarede, at når der er tale om den sidste form for fremmedgørelse, hvor en forælder taler dårligt om den anden for at fremmedgøre børnene overfor den ene forælder, så griber retten ind - og meget tydede altså på, at det var det, der var sket i Brad Pitt og Angelina Jolies tilfælde. 

Det var i efteråret 2016, at "Brangelina", som de kaldes, meddelte, at de skulle skilles

Ifølge TMZ begærede Angelina Jolie skilsmisse den 15. september på grund af "uforenelige forskelligheder", og at skilsmissen skulle gennemføres "af hensyn til familien".

Derudover kunne mediet fortælle, at Angelina Jolie også anklagede sin mand for at have både et hash- og alkoholmisbrug, og at hun i efter en episode ”fik nok” og tog beslutningen om at søge om skilsmisse fra Brad Pitt.

Episoden, der fik bægeret til at flyde over, var på et privatfly, hvor parrets ældste søn Maddox angiveligt kom i håndgemæng med Brad Pitt.  

Hverken Brad Pitt eller Angelina Jolie har siden vist sig officielt med en ny kærlighed. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close