Medie: Angelina Jolie vejer mindre end sin 11-årige datter

En læge vurderer, at Angelina Jolie nu vejer mindre end sin 11-årige datter Shiloh.

En læge vurderer, at Angelina Jolie nu vejer mindre end sin 11-årige datter Shiloh.

Foto: All Over Press

Angelina Jolies vægt har altid været et emne, som er blevet diskuteret i medierne, og nu hævder magasinet Star, at den 42-årige skuespillers vægt har ramt et nyt lavpunkt. 

Her finder du den ultimative julegave.

Ifølge Star er Angelina Jolie "stresset og sulter sig selv", og årsagen skal findes i skilsmissekampen med Brad Pitt

- Angies vægt er faldet til at faretruende lavt niveau. Hun sulter sig selv, og hun forbrænder sine muskler som brændstof til kroppen, vurderer en læge over for magasinet Star. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Et amerikansk medie hævder, at skuespillerens vægt har nået et nyt lavpunkt.

Angelina Jolie fotograferet i starten af november 2017. Foto: All Over Press. 

Yderligere skyder lægen på, at skuespillerens vægt nu er nede på kun 35 kg, hvilket er mindre end gennemsnitsvægten på en 11-årig - den samme alder som hendes datter Shiloh har. 

- Hendes liv har været så kaotisk på det seneste, at næring næppe har været prioritet, fortæller en kilde til Star om stjernens sygeligt lave vægt. 

- Angie gør en dyd ud af, at hun kan klare alt, men hun er ikke et supermennske, og det kan nu ses. Hun skal sætte sit helbred først, så hun kan være den slags mor, som hendes børn fortjener. Alle, der er tæt på Angie er bekymrede, lyder det fra Stars kilde. 

Det var tilbage i september 2016, at Brad Pitt og Angelina Jolie - populært kaldet Brangelina - meldte ud, at de skulle skilles. Parret havde været sammen i 12 år - heraf to år som mand og kone. 

Nyheden kom som et lyn fra en klar himmel, og de amerikanske medier gik da også straks i gang med at spekulere over, hvad der havde fået moderen til seks til at  trække stikket på Hollywoods mest celebre ægteskab. 

 

Jolies advokat udtalte på hendes vegne, at hun søgte om skilsmisse af hensyn til ”familiens sundhed”, og det amerikanske medie TMZ kunne rapportere, at Jolie da også ville have den fulde forældremyndighed over deres seks børn – en beslutning, Pitt ikke var enig i, og som fik ham til at søge om fælles forældremyndighed. Kilder tæt på parret pegede på, at det var Pitts hang til at ryge hash og drikke alkohol, der var årsag til bruddet.

 

Adskillige medier sporede sig også hurtigt ind på, at det var en bestemt episode, der havde fået Jolie til at tage den endelige beslutning. 

 

Kilder afslørede, at det var en episode på parrets private jetfly, der rystede Jolie så meget, at hun straks valgte at søge om skilsmisse. 

 

TMZ fortalte, at Pitt ifølge kilder onsdag den 14. september blev fuld på privatjet, hvor hans børn var om bord. Det førte angivelig til både verbalt og fysisk overgreb på børnene. 

Kilder fortalte desuden til TMZ, at Brad Pitt efterfølgende forsøgte at slippe væk i brændstofbilen på landingsbanen. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close