Hollywood 10. januar 2018

Galleri: Brad Pitts 11-årige datter ligner farmand rigtig meget

Tirsdag aften ankom Angelina Jolie til et gallashow i New York City med to af sine børn under armen, den adopterede datter Zahara samt den biologiske datter Shiloh, som er eksparret Angelina Jolie og Brad Pitts fælles barn fra 2006. Og man må sige, at den i dag 11-årige datter Shiloh ligner sin far rigtig meget
(Foto: All Over)

Hun kan ikke løbe fra, at hun er datter af en af verdens mest kendte skuespillere.

11-årige Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ligner således farmand Brad ganske meget – og det er også tydeligt, at hendes mor er en anden Hollywood-kendis, Angelina Jolie.

Tirsdag aften ankom Angelina Jolie, 42, og datteren Shiloh til et gallaarrangement i New York City, og her var det tydeligt for enhver, at 11-årige Shiloh ligner sin far mere og mere – særligt som følge af hendes korte frisure.

Du kan se alle billeder af Shiloh i galleriet nederst i artiklen.

Til arrangementet havde 11-årige Shiloh armen i en slynge, og hun fortalte, at hun havde været så uheldig at brække armen, da hun stod på snowboard.

Angelina Jolie har tidligere fortalt, at Shiloh i mange år har ytret et ønske om at have kort hår og ”leve som en dreng”. I et interview med Vanity Fair tilbage i 2010 satte hun således ord på datterens opfattelse af sig selv.

- Hun ønsker at være en dreng. Så vi klippede hendes hår. Hun kan lide at gå i drengenes tøj, og hun ser sig selv som en af brødrene, fortalte Angelina Jolie dengang i interviewet med Vanity Fair.

Tirsdag aften var de andre brødre – Maddox, Pax og Knox Leon – dog ikke med til gallaarrangementet, hvor Angelina Jolie modtog den såkaldte National Board of Review’s Freedom of Expression Award for hendes film ”First They Killed My Father”.

Det var i stedet Zahara, som Angelina Jolie adopterede tilbage i 2005 fra Etiopien.

Du kan se alle billeder af Shiloh og Zahara i galleriet nederst i artiklen.

(Foto: All Over)

Angelina Jolie havde taget døtrene Zahara og Shiloh med til et gallaarrangement i New York City i januar 2018. Foto: All Over

Angelina Jolie lod sig som bekendt skille fra Brad Pitt tilbage 15. september 2006 efter ”uforenelige forskelle” i ægteskabet, og hun tilføjede ifølge advokaten, at den skulle gennemføres "af hensyn til familien".

Siden fulgte flere historier i medierne om, hvad der reelt lå til grund for skilsmissen.

Flere medier mente at vide, at Brad Pitt havde været sin kone utro, mens andre medier mente at vide, at årsagen i stedet var en voldelig opførsel fra Brad Pitts side.

Det blev ifølge medierne til en kamp om forældremyndigheden over de i alt seks børn, der tæller den adopterede søn Maddox, den adopterede datter Zahara, den biologiske datter Shiloh, den adopterede søn Pax samt de biologiske tvillingerne Knox og Vivienne født i 2008.

I februar sidste år satte Angelina Jolie for første gang ord på den svære skilsmisse:

- Det har været meget svært. Mange mennesker ender i sådan en situation. Hele min familie har været igennem en svær tid. Mit fokus er på mine børn, vores børn, fortalte skuespillerinden i et interview med BBC.

- Vi er og vil for altid være en familie, og det er dét, der hjælper mig. Det hjælper mig også, at jeg forsøger at finde en vej gennem dette, der på en eller anden måde gør og stærkere og tættere, fortalte skuespillerinden i interviewet.

Angelina Jolie og Brad Pitt begyndte at date i 2005, da de mødte hinanden under indspilningerne til "Mr. and Mrs. Smith". De blev gift i 2014 i romantiske omgivelser i Chateau Miraval i Frankrig.

Begge skuespillere har spillet med i flere store Hollywood-film, og det var altså også under optagelserne til en film, ”Mr. & Mrs. Smith”, at parret mødte hinanden. Brad Pitt og Angelina Jolie har senest spillet overfor hinanden i filmen ”By the Sea” fra 2015. Den handler om et par i krise, der forsøger at genfinde hinanden på et hotel i Frankrig.

Du kan se billeder fra arrangementet i New York City herunder:

Angelina Jolie Shiloh Jolie og Zahara Jolie til galla i januar 2018

Sponsoreret indhold