Hollywood 14. juni 2018

Angelina efter Brads sejr i retten: Du er egoistisk

Angelina Jolie mener ikke, hele sandheden om hende, Brad og børnenes forhold er kommet frem
Foto: All Over Press

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Historien var baseret på en række retsdokumenter, som The Blast havde fået adgang til, og i dem stod der blandet andet, at "det skader børnene, hvis de ikke har et forhold til deres far", og ydeligere fremgik det af dokumenterne, at det var "afgørende, at hver af dem har et sundt og stærkt forhold til deres far og mor".

Nu tager Angelina Jolie dog til genmæle og hævder, at det ikke er hele sandheden, der er kommet frem.

- Det er sørgerligt, at nogen af deres egne egoistiske grunde har lækket udvalgte dele af fortrolige og forseglede retsdokumenter for at skabe et unøjagtigt og uretfærdigt billede af, hvad der virkelig sker, udtaler Angelina Jolie via en talsperson til The Blast.

"Maleficent"-stjernen antyder altså, at Brad Pitt og hans hold bevidst har lækket dele af de retsdokumenter, der faldt ud til hans fordel.

- Det misvisende læk er ikke i børnenes bedste interesse. Fra starten af har Angelina kun været fokuseret på deres helbred og behov, derfor er det vigtigt, at de sidste retshøringer bliver holdt private, slår Angelina Jolies talsperson fast over for The Blast.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: All Over Press

Angelina Jolie med hende og Brad Pitts seks børn Maddox på 16, Pax på 14, Zahara på 13, Shiloh på 11 og de ni-årige tvillinger Knox og Vivienne i Paris i februar 2018. Foto: All Over Press

I går kom det frem, at en dommer i retten havde grebet ind, fordi Angelina Jolie ikke lod Brad Pitt se deres seks børn.

Dommeren havde pålagt Angelina Jolie en række punkter, hun skulle opfylde, ellers risikerede hun at miste den fulde forældremyndighed.

Ifølge The Blast drejede det sig blandt andet om:

  • Angelina skulle give Brad alle børnenes mobiltelefonnumre, så han kunne ringe til dem, når han ønskede det.
  • Det var ikke tilladt, at hun læste beskederne, som Brad og børnene sendte til hinanden.
  • Angelina skulle arrangere et telefonopkald til børnenes læge, der skulle forklare dem, at "retten har vurderet, at det er sikkert for dem at være sammen med deres far".
  • Der var blevet lagt et skema for, hvornår Brad måtte se de fem yngste børn, mens de over sommeren bor med deres mor i London, hvor hun indspiller "Maleficent 2". Under besøgene skulle der være en børneterapeut til stede.
  • Det ældste barn, Maddox på 16, måte selv bestemme, hvor meget eller lidt han ønskede at se sin far.

Når børnene er i Brads varetægt, må Angelina kun ringe én gang om dagen på et tidspunkt, som begge forældre på forhånd er blevet enige om.

Retten gjorde det klart over for Jolie, at konsekvenserne ved ikke at følge rettens påbud kunne være alvorlige:

- Hvis de yngre børn bliver ved med at blive afskåret fra deres far og er afhængige af omstændigherne omkring situationen, så vil det resultere i, at tiden de tilbringer med Jolie reduceres og kan resultere i, at retten giver den fulde fysiske forældremyndighed til Pitt, lød det i retsdokumenterne ifølge The Blast.

En ekspert i familieret, David Glass, forklarede til People, at det var meget usædvanligt, at retten sådan blandede sig i en forældremyndighedssag, og han vurderede, at dommeren lagde vægt på, at Brad Pitt ikke skulle fremmedgøres over for sin egne børn.

- En form for fremmedgørelse er, når børnene ikke har kontakt til en af deres forældre, på grund af noget den forælder har gjort. Så hypotetisk set, hvis far skriger og råber ad børnene og ikke behandler dem ordentligt, så stopper børnene med at se far, det er en form for fremmedgørelse. En anden form for fremmedgørelse er, når børnene får at vide af den anden forælder, at den forælder de ikke ser, er slem eller ikke kan lide dem eller er ligeglad med dem, forklarede David Glass til People.

Glass forklarede, at når der er tale om den sidste form for fremmedgørelse, hvor en forælder taler dårligt om den anden for at fremmedgøre børnene overfor den ene forælder, så griber retten ind - og meget tydede altså på, at det var det, der var sket i Brad Pitt og Angelina Jolies tilfælde.

Det var i efteråret 2016, at "Brangelina", som de kaldes, meddelte, at de skulle skilles.

Ifølge TMZ begærede Angelina Jolie skilsmisse den 15. september på grund af "uforenelige forskelligheder", og at skilsmissen skulle gennemføres "af hensyn til familien".

Derudover kunne mediet fortælle, at Angelina Jolie også anklagede sin mand for at have både et hash- og alkoholmisbrug, og at hun i efter en episode ”fik nok” og tog beslutningen om at søge om skilsmisse fra Brad Pitt.

Episoden, der fik bægeret til at flyde over, var på et privatfly, hvor parrets ældste søn Maddox angiveligt kom i håndgemæng med Brad Pitt.

Hverken Brad Pitt eller Angelina Jolie har siden vist sig officielt med en ny kærlighed.

Sponsoreret indhold