Det frække18. april 2020

Kære kvinder: Her er datingappen med veludrustede mænd

Ny britisk datingapp kun med mænd, der er særligt godt udrustet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/penis_frugt.jpg
 Foto: MEGA

Vi har før skrevet om dating-appen for mænd, der ikke var så voldsomt udstyret – og naturligvis de kvinder, der foretrak, at der ikke var så meget penis at gøre godt med.

Men selv om der næppe er nogen, der har ondt af den modsatte gruppe – altså dem med særligt store penisser – så har de måske alligevel følt sig uden for.

Det er der dog rådet bod på nu. I hvert fald for Briterne.

For her har cirka 500 kvinder tilmeldt sig det nye datingsite Big One Dating, der udmærker sig ved, at alle mænd skal være udstyret med en ordentlig svaber.

Afslørende knap

Det er naturligvis muligt at lyve. Men så bliver det efterfølgende straffet til spot og spe, eftersom appen har en særlig funktion.

  • - Vi har introduceret en ’Ikke stor nok’-reklamationsknap, lyder det fra David Minns, der står bag den nye app.

Ifølge grundlæggeren hard et gennemsnitlige medlem en penis på 20 centimeter, men de hævder at være vanvittige 28 centimeter. Angiveligt cirka lige så lang som den penis, som den legendariske pornostjerne John Holmes gik rundt med …

  • - Størrelsen betyder åbenbart en del. I hvert fald for nogle kvinder, siger David Minns.

Blandt de engelske byer, hvor der er mest efterspørgsel på store penissermm er Sheffield, Coventry og Leeds med henholdsvis 38, 36 og 34 procent kvindelige medlemmer.

En gennemsnitlig britisk penis måler ifølge en undersøgelse fra de nationale sundhedsmyndigheder knap 13 centimeter.

Helt generelt er der stor forskel på såkaldte ‘growers’ og ’showers’. De mindre penisser voksede i snit 86 procent, når de blev stive, mens de større blot voksede 47 procent.

Sponsoreret indhold