Det frække23. juni 2020

Sugardating efterspørges mest i disse danske byer

Efter Fie Laursens udtalelser om Sugardating er antallet af søgninger på emnet eksploderet. Se i hvilke danske byer, efterspørgslen er størst.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sugar1.jpg
 Foto: MEGA

Bølgerne er gået højt, efter den kendte influencer Fie Laursen gjorde reklame for at site, der bringer modne mænd og unge piger sammen i en såkaldt sugardatingkonstallation.

Drømmer du om at være en fræk skolepige ;-) Se dette kostume hos Sinful

For nogle er det blot en legitim måde at date på, hvor den unge kvinde sikrer sig en række fordele, mens kritikerne mener, at der reelt er tale om prostitution i forklædning.

Men en ting synes folk ikke at være splittede om. Og det er, at emnet er spændende.

Hos Eroti.dk har man udarbejdet en statistik over antallet af søgninger på Sugardating siden 1. januar 2020, og tallene taler sit tydelige sprog.

Prøv en lækker Sugar Plum silikonevibrator

Der var således i perioden 1. januar til 17. juni 365 procent flere søgninger på søgetermen 'Sugardating' end 'datingsider', mens man overgik antallet af søgninger på henholdsvis 'Senior dating' og 'sexdating' med 275 og 200 procent.

Der er dog forskel på, hvor i landet vi er mest interesserede i denne særlige datingform.

Og her må man bare sige, at københavnerne er særdeles nysgerrige. For stigningen i antallet af søgninger på 'Sugardating' er oppe på hele 606 procent, hvilket knap er det dobbelte af aarhusianernes 309 procent.

På andenpladsen er det faktisk fynboerne, der har budt ind med en stigning på 385 procent, mens aalborgenserne tager tredjepladsen med 351 procent.

Mr. Member Dirty Handjob - for real players

Endelig kommer Roskilde med en stigning på 139 procent. Det er med andre ord et fænomen, der helt klart kan tilknyttes de største byer herhjemme.

Og statistikken overrasker Jacob Bager, medindehaver af Eroti.dk:

- Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at fordelingen forholdt sig sådan. Tallene fortæller klart, at danskerne uden tvivl er super optaget af sugardating.

- Det er ret interessant, for betyder
det, at danskerne offentligt tager afstand fra det, men selv sugardater i smug derhjemme, spørger Jacob Bager retorisk.

Han oplyser desuden til SE og HØR, at mellem 5 og 10 procent af dem, der søger på Sugardating og emner relateret til dette, ender med at oprette en profil.

Og hos Datingpilot, der sammenligner priser hos datingsider oplever man også en stigende interesse for sugardating.

- Vi har i forbindelse med Covid-19 oplevet et generelt løft indenfor datingrelaterede søgninger, men der er ingen tvivl om, at vi aldrig har oplevet så meget interesse for sugardating. De helt store
vindere er uden tvivl sugardating-siderne. De har fået mange nye kunder qua den forøgede mediedækning, lyder det i en officiel meddelelse fra Datingpilot.

Sponsoreret indhold