Det frække29. november 2021

Single? Sådan får du en sexet jul

Der er masser af muligheder for spændende dates og erotik i julemåneden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour825062_0.jpg
 FOTO: MEGA

Julemåneden kan føles lang og ensom for singler, som bilder sig ind, at alle kærester køber erotiske gaver til hinanden og går på romantisk juleshopping sammen og knalder resten af tiden.

Men er du single, skal du ikke ærgre dig over, hvad du tror, par gør. Du bør derimod glædes over alle de muligheder, du får her i december.

Læs blot hvad parterapeut, sexolog og dating-coach Pasquale Paladino fra datingogparforhold.dk kommer med af date- og erotikboostende juletips til singler.

Julefrokoster

Julefrokoster er en gylden mulighed for at skrue op for flirten, møde nye mennesker og hvem ved, måske være heldig at få en nisse med i kanen, mener Paladino.

- Når du flirter til julefrokosten, så husk, at det ikke kun er komplimenter, som kan være flirtende. Lidt ekstra lang øjenkontakt, oprigtig nysgerrighed efter at lære din flirt at kende med spændende, uforudsigelige og anderledes spørgsmål. Eller måske skal du finde din indre drillenisse frem og lave lidt sjov med din flirt.

Alt sammen er med til at skrue op for tiltrækningen og øger dine chancer for at få en ekstra fræk juleoplevelse, ifølge Paladino.

https://imgix.seoghoer.dk/unnamed.jpg
 FOTO: Datingogparforhold.dk

Pasquale Paladino er datingcoach.

Rekordmange danske par køber de frække julekalendere fra sinful

Romantiske dates

Måske har du aftalt med din Tinder-date at mødes til en kop varm kakao i byen, og her giver julemåneden dig ekstra medvind, lyder det fra datingcoachen:

- Julen er nemlig med til at gøre alting mere romantisk, intimt og hyggeligt. Cafeen, restauranten eller baren, hvor I mødes, er pyntet op med julekugler, kravlenisser og gran, hvilket for de fleste skaber associationer til glæde, hygge og smil.

- Dette vil hjælpe med at skabe en god stemning og et godt udgangspunkt for en god date. Og hvis I senere skal gå en tur igennem byens gader, når mørket falder på, så er det med til at skabe en romantisk stemning, når alt er oplyst af lysende hjerter, engle og juletræer.

En anden god ting ved julemåneden er, at du kan invitere din date på gløgg, som bekendt indeholder vin:

- Fik jeg sagt, at alkohol er med til, at man slapper mere af? Så hvis du eller din date er lidt nervøse, så kan et glas gløgg eller to tage toppen af usikkerheden og gøre det nemmere at slappe af.

AKTIVITETER

December giver dig nogle fantastiske muligheder for anderledes aktiviteter, når du er på date, mener Paladino:

- Du kan eksempelvis tage din date med ud at stå på skøjter, hvilket giver rig mulighed for lidt uskyldig berøring, når du eller din date har brug for at holde balancen ved at støtte sig til den anden.

- Julebagning eller konfekt-lavning kan også være anderledes date -ktiviteter, som skaber rum for at lære hinanden at kende, mens I laver noget.

Nogle steder rundt om i landet tilbydes hestevognsture i december, som også er en anderledes date-aktivitet. Her kan I sidde tæt, mens I bliver transporteret rundt, og I får løbende nye ting at se, hvilket skaber nye emner at snakke om.

Den sidste aktivitet som Paladino vil fremhæve til dating i december, er Tivoli, som har juletema, hvor I kan gå en tur og nyde udsmykningen og hvis daten går godt, kan du invitere på en kop varm kakao i en af cafeerne derinde.

Redaktionens frække juletips til singler

Her på SE og HØR's frække side har vi også gjort os tanker om og haft erfaringer med singelivet i december. Derfor har vi disse erotikboostende tips til singler af alle køn.

Når ingen andre gør det, må du selv tage affære: Forkæl dig selv.

Derfor bør du unde dig den helt igennem sanseeksloderende og varmende oplevelse at prøve en tantramassage. Et par timer i ren nydelse - med eller uden massage af yoni/lingam.

En anden kraftigt voksende trend, som både singlekvinder og -mænd med fordel kan hoppe med på i december, er også sanseeksploderende (og -chokerende): Vinterbadning med eller uden badetøj. Et iskoldt gys efterfulgt af brusende energi (og midlertidig skrumpediller).

I København er badebroerne fyldt af vinterbadere i især morgen- og eftermiddagstimerne, hvor snakken går lystigt. Sauna er en mulighed nogle steder, hvor man også kommer hinanden ved.

Som kvinde kan du også forkæle dig selv - og en date, hvis du er heldig - ved at investere i julegodter: Frækt lingeri, der i julens natur skal være rødt. Og bundløst.

En rigtig mand tager som bekendt sagen i egen hånd. Således tager han også ansvar for egne orgasmer og køber den testvindende masturbator Tenga Flip Zero. Onanien bliver aldrig den samme igen.

En rigtig kvinde tager selvfølgelig også ansvar egne orgasmer og bestiller Sinful Dobbelt Motor Magic Wand. Tryllestaven kan både stimulere klitoris OG give indvendig massage med ti forskellige vibrationsmønstre. Onanien bliver aldrig den samme igen.

Sponsoreret indhold