Det frække9. august 2022

Her er de bedste analteknikker

Forskere har undersøgt, hvordan kvinder, der kan lide numselege, foretrækker det
Der er flere måder at nyde analsex.
Der er flere måder at nyde analsex.
 FOTO: MEGA

Analsex er ikke for alle. Og analsex er heller ikke bare analsex. For der er flere former for numsestimulation, der kan føles dejligt.

Det fremgår af et nyt videnskabeligt studie, der endelig går til bunds i, hvilke teknikker kvinder nyder i den ende.

Nysgerrig på numselege? Prøv Sinfuls begyndersæt

Flere end 3000 amerikanske kvinder i alderen 18-93 deltog i undersøgelsen, hvor de blev spurgt ind til diverse former anusleg.

Tre teknikker

På baggrund af de svar har forskerne, der påpeger, at anus kan være yderst sensitivt sexorgan, defineret tre bundteknikker til analstimulans.

Anal surfacing, hvor anus berøres udenpå af finger, legetøj eller penis, nydes af 40 procent af kvinderne. Hver fjerde melder, at de aldrig har prøvet det, og cirka lige så mange bryder slet sig ikke om kærtegn på anus.

Bange for beskidt analsex? Gør sådan først

Anal shallowing, hvor anus stimuleres lige inden for (hvad der svarer til en fingerspids) af finger, legetøj eller penis, giver 35 procent af kvinderne seksuel nydelse. Hver fjerde kan slet ikke lide det.

Sådan ser de tre teknikker ud:

https://imgix.seoghoer.dk/2022-07-25/anal.png
 FOTO: Plos.org.

Endelig er der så anal pairing, hvor anus stimuleres udenpå eller indeni samtidig med, at der er vaginapenetration eller klitorisstimulation:

De kvinder, der nyder det, melder, at det gør andre former sexstimulation endnu bedre. Hver fjerde får kraftigere orgasme af det, 17 procent fortæller, de nemmere opnår orgasme på den måde.

Her er de fire knalde-teknikker, der øger hendes nydelse

Ni procent af de kvinder, der kan lide en eller anden form for analsex, kan også få orgasme alene af den form for stimuli:

Eksempler på, hvad kvinderne blev spurgt om.
Eksempler på, hvad kvinderne blev spurgt om.
 Foto: Plos.org.

Bedre med tiden

Den amerikanske undersøgelse peger på, at analsex er en erhvervet smag for de fleste:

Mange af deltagerne melder, at de ikke synderligt brød sig om det første gang, men at de siden har lært at elske det. Nogle var 14 år første gang, de kunne lide, andre blev 72, før de nød det.

Bare husk glidecremen

De fortæller da også, at følelsesmæssig samhørighed med partneren er afgørende i den udvikling.

Undrer du dig over, hvorfor hverken røvslik, rimming (tunge i anus) eller analfisting er nævnt som analstimuli? Forskerne forklarer, at de ting er allerede er defineret, og at der ikke var plads.

Forskerne håber, at studiet kan være med til at aftabuisere analsex og vise, at analsex kan være så meget mere en blot penis i anus. Så kvinder kan bede om lige præcis den form for stimulation, de har brug for i den ende..

Sponsoreret indhold