Det frække22. oktober 2016

Analsex for nybegyndere: 5 ting du skal vide

Sådan kommer du i gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/analsex.jpg
 Foto: Sinful.dk

Der er mange måder at forny sit sexliv på. En af dem er at udforske nye områder på kroppen: Nemlig numseregionen.

Denne region er en undervurderet del af et godt sexliv, og indeholder stor nydelse og mange pirrende, erogene zoner.

Hvis du gerne vil i gang med at udforske ”numse-sex”, så har vi lavet en komplet begynderguide til dig i samarbejde med Sinful.dk.

Den komplette begynderguide: Godt at vide om analsex

1. Er det overhovedet noget for dig?

Det kan godt være, at en god omgang analsex indbyder til stor nydelse. Men det gælder kun, hvis du virkelig har lyst til at prøve det.

Start derfor med at spørge dig selv – og ikke mindst din partner – om I begge er klar på at udforske andre dele af jeres fælles sexliv.

2. Udstyret er vigtigt

Når du har fundet ud af, om analsex er noget for dig og din partner, skal du have udstyret i orden – altså en god glidecreme.

Her kan du vælge en silikonebaseret eller vandbaseret glidecreme.

Hovedreglen er, at det er bedst at bruge en silikonebaseret glidecreme, når du har analsex med din partner uden sexlegetøj.

Men vil du gerne inddrage sexlegetøj i legen, skal du tage en vandbaseret glidecreme i brug, da denne virker bedre med silikone-sexlegetøj.

Du kan se de forskellige typer glidecremer her.

3. Renlighed har aldrig været vigtigere

Det er en anelse usexet at tænke praktisk, når det handler om sex. Men det bliver du nødt til, hvis du gerne vil dyrke analsex.

Hvis du er mand, skal du især tænke på, at din partner går meget op i renlighed, og om hun nu også er ren ”deroppe”. Så skal du have god ”numse-sex” med en afslappet partner, så sørg for, at renligheden er i top.

Den nemme og simple måde at sørge for dette, er at have et diskret brusehoved liggende, som netop egner sig til formålet.

[node:aller-related-content]

4. Der er brug for et langt forspil

Hvis du er vant til at ”gå lige på og hårdt”, kan du godt sadle om. Når du skal dyrke god ”numse-sex”, skal du nemlig frem med en god omgang tålmodighed.

Den bedste start for jer begge, vil faktisk være, hvis I finder en god massageolie frem. Her kan du især (som mand) begynde at køre dine hænder henover din partner, så hele kroppen bliver afslappet og varm.

Når stemningen er den rigtige, og din partner slapper af, kan du begynde at gå på opdagelse med dine fingre. Begynd forsigtigt at nusse og ae rundt om numseregionen, så hun bliver komfortabel med det og vænner sig til dine berøringer.

En god start vil også være at bruge legetøj til formålet, som du forsigtigt tager i brug.

Du kan bruge et anal-træningssæt til formålet.

5. Fra forspil til den rigtige stilling

Når din partner er varm, skal du have hende med i den rigtige stilling. Og den rigtige stilling er ikke nødvendigvis en dyrisk Doggy-style.

Når du er nybegynder, og skal have en god førstegangsoplevelse, så handler det om at finde en komfortabel og holdbar stilling. Her er ”Skeen” faktisk den bedste, da den tager presset af jeres kroppe, når I ligger på denne måde. Fra denne stilling kan du både trænge op bagfra og bruge en klitorisvibrator på din partner.

Dette vil uden tvivl sende jer begge i orgasmehimlen på jeres første færd ud i ”numse-land”.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Sinful.dk

Sponsoreret indhold