Fræk numseleg for mænd og kvinder

FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Mange kan blive lidt skræmt ved tanken om analsex og analstimulation, men det er der bestemt ingen grund til. For uanset om du er mand eller kvinde, så ligger der en lang række af fantastiske og intense orgasmer og venter på dig.

Vi har været forbi Danmarks største webshop med sexlegetøj, Sinful.dk (sponsoreret link), og fundet 5 produkter, der kan hjælpe dig trygt og sikkert ind i analstimulationens fantastiske og forunderlige verden.

Psst! Husk altid masser af glidecreme, når du giver dig i kast med anal sexlegetøj (sponsoreret link). Det sikrer dig den allerbedste oplevelse. 

Prøv for eksempel en anal glidecreme (sponsoreret link), der er fremstillet til formålet. Den giver dig de bedste betingelser for nydelsesfuld analsex og leg med sexlegetøj.

Anal Douche

Lad os starte med noget af det allervigtigste. Det første skridt inden analsex, og leg med anal sexlegetøj, er rengøring bagtil. Det gør det nemmere for dig at slappe af og nyde den stimulerende oplevelse. Der findes masser af muligheder for effektiv rengøring, men til nybegyndere anbefales det at bruge en Anal Douche, som denne fra Sinful.

Bliv klar til analsex og frækt legetøj (sponsoreret link)

BumBum Silikone Butt Plug Sæt

Her får du tre frække buttplugs i forskellige størrelser, så du stille og roligt kan vænne dig til mere fyldig stimulation. Det er en stor fordel, hvis du er nybegynder inden for anal legetøj og gerne vil stille i gang. Med mere end 25 positive anmeldelser hos Sinful er dette et sikkert valg, hvor der både er noget for nybegynderen og den mere erfarne bruger.

Kom godt i gang med anal stimulation (sponsoreret link)

Groove Glas Dildo

Skal sexlegetøjet ikke kun være effektivt, men også elegant at se på, så er denne flotte glasdildo det perfekte valg. Dildoen har et stimulerende design med 6 kugler, som bliver gradvist større og større, og dens krumning gør den velegnet til både stimulering af mandens prostata og kvindens G-punkt.

Se prisen på den smukke glasdildo (sponsoreret link)

Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug

 

Vil du tilføje et frækt og nydelsesfuldt element til anal legen, så skal du vælge et stykke sexlegetøj med vibrationer. Denne bløde plug har en perfekt afrundet form og med den trådløse fjernbetjening er det nemt at kontrollere de 10 vibrationsindstillinger. Størrelsen passer perfekt til både nybegyndere og de mere erfarne brugere.

Oplev analorgasmer, som du ikke troede var muligt (sponsoreret link)

Silikone Analkæde

Der findes analkæder i forskellige størrelser og længder. Denne model er både blød og bøjelig, den har fire kugler og ringen for enden gør den sikker at bruge og nem at trække ud. Med sine 15 centimeter, der kan indføres, bliver den betragtet som en kort analkæde, men det gør bestemt ikke nydelsen mindre. Perfekt størrelse til nybegynderen.

Prøv en fræk og stimulerende analkæde (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close