Det frække31. august 2020

Sådan får du en kæreste

Seks simple trin til at finde den næste og måske sidste kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/depphotos212807.jpg
 FOTO: MEGA

Efteråret står for døren, og så er det på tide at finde en kæreste, du kan varme dig med i den mørke tid.

Men som du sikkert allerede har erfaret, kommer han ikke bare, når du bestiller ham/knipser med fingre. Du skal faktisk gøre en lille indsats i din onlinejagt.

Bare rolig, det er ikke så svært - du skal blot følge denne guide, som bygger på en række eksperters datingbud.

Hvad søger du

Begynd med at tænke over, hvad du egentlig søger: En fast kæreste, du vil have børn og hus med? Eller en ven med fordele, der måske kan udvikle sig til noget mere. En flirt? Alle tre ting?

Og tænk grundigt overm hvilke kvaliteter vedkommende bør have. Høj og rig? Sød og stabil? Og forsøg så at formulere det uden at præsentere en smørrebrødsliste af kvrav, som ingen mand alligevel kan leve op til. Vær realistisk.

Profilen

Ja, det giver sig selv, at du har styr på de selfies, hvor de ser sødest og meste appetitlig ud - men uanset hvad så sørg for at man kan se dit ansigt (dvs ingen solbriller) og smil på det første billede. Det rækker langt.

Og så er der faktisk folk, som læser, hvad der står i profilen. Så skriv lidt om job og hobbies, glæder og lyster og så om hvad du søger. Hold gerne tonen let, og slut af med et spørgsmål, som giver dine potentielle dates muligvis for at svare og sætte god dialog i gang.

Kontakt

Gammeldags kønsroller hærger også datinguniverset, men vær ikke bange for selv at tage kontakt til en fyr, når du har fattet interesse/I har matchet.

He er det en fordel, hvis du prøver med lidt mere end ‘hej.’ Vær lidt mere personlig, spørg ind til noget i hans tekst eller fotos. Undgå også de tykkeste klicheer og det mest voldsomme komplimenter (det er ofte, mænd typisk kommer til). Igen er det bedst at holde tonen let og humoristisk.

Trænger du til egenomsorg her og nu? Så find sexlegetøj hos danske sinful.dk

Hurtig date

Undgå at falde i fælden, hvor I skriver til hinanden i ugevis. Beslut jer i stedet for en date, hvis de grundliggende ting fungerer. Det er spild af tid at skrive small talk og endda dybe snakke, hvis I så alligevel ikke har kemi, når I endelig mødes.

Gå en tur

Drop de evindelige kaffemøder på en cafe. Dels kan det hurtigt blive både lidt dyrt i længden og en kende formelt at sidde fastlåst der overfor hinanden i noget, der minder om en jobsamtale.

Gør det enkelt og gå en tur i et begrænset tidsrum, en time, max to. Så bliver det ikke akavet, når man skal afslutte det. Man kan nemmere finde på ting at tale om, når man bevæger sig rundt i en park eller lignende. Samtalen vil glide mere flydende. Og i disse coronatider smitter man mindre, når man går side om side end sidder overfor hinanden.

Husk at det er et kemimøde og ikke en ansættelsessamtale. Det vil sige, at du i højere grad skal mærke efter, om du har lyst til at tilbringe mere tid med ham - end om han lige lever op til alle dine krav.

Køb din næste vibrator her

Tag det stille og roligt

Hvis du oplever, der er hul igennem, behøver I ikke at flytte sammen i næste uge. Faktisk behøver I heller ikke at gå i seng samme med det samme. Sæt tempoet lidt ned, så kan I bedre mærke, hvilken vej der kan og bør gå.

Sponsoreret indhold