Det frække 6. juni 2020

Submarining: Dating-typen du helst vil undgå

Har du hørt om ’submarining’? Se om du er blevet ramt af dating-typen her.
Foto: MEGA

Det har for mange singler og nystartede par været svært at få tingene til at gå op, siden Coronaen gjorde sit indtog i denne del af verden.

Men aktiviteten på de mange sociale medier og datingmedier er ikke ligefrem blevet mindre. Tværtimod da de fleste af os har et stort behov for at kommunikere med andre mennesker. Også dem vi potentielt vil have som sexpartnere.

Find de frækkeste hofteholdere her ;-)

VI har tidligere skrevet om nye datingtrends, der afspejler den virkelighed, vi befinder os i, og som hele tiden er foranderlig. Der er gået lang tid, siden dengang man blot mødte en potentiel partner på en bar og fik udleveret et telefonnummer.

Submarining er et af de nye udtryk, vi skal vænne os til at kende. Og det er ikke for det gode, skulle vi hilse at sige.

Det går i al sin enkelthed ud på, at en person trækker sig fra dig totalt og ikke er til at komme i kontakt med, men så snart du viser, at du er kommet videre, så prøver de igen at blive en del af dit liv.

Dig og Mig - erotisk spil på dansk

Det er ifølge sexcoach og forfatter Gigi Engle et udtryk for, at personen bag den såkaldte Submarining er enten ramt af usikkerhed, eller at personen slet og ret keder sig.

  • - Måske er de lige stoppet med at se en anden person, måske er de trætte af at være fangede indendørs, eller også har de bare brug for bekræftelse, og de håber på at få det fra dig, siger forfatteren til den engelske avis Daily Star.

  • - Uanset hvad er det i hvert fald ret usandsynligt, at den person faktisk bekymrer sig om dig. Det er mere sandsynligt, at de vil have en at tale med, som kan få dem til at få det godt med sig selv.

- Her er det vigtigt at huske, at folk ikke bare forsvinder ud af dit liv, hvis de faktisk er interesserede i dig. Hvis en person batre blev skræmt, eller hvad der nu skete, og forsvandt, så er det i sig selv et rødt flag, siger Gigi Engle og betegner en sådan person som en, der ikke besidder ret meget følelsesmæssig intelligens.

Hun anbefaler, at man ikke tager tråden op igen med personen, når han eller hun igen dukker op – højst en konfrontation med vedkommendes opførsel.

Sponsoreret indhold