5 sexlegetøj der får succes i 2021

2021 er året, hvor du kan tage dine sexfantasier til et helt nyt niveau. Markedet byder på flere og flere frække værktøjer, som du kan bruge alene eller sammen med en partner. 

Udviklingen af sexlegetøj har nået nye højder over de seneste år, og det er helt sikkert noget, du bør undersøge, hvis du er på udkig efter nye og spændende oplevelser i sengen.

Vi har sammen med Sinful fundet 5 nye og spændende sexlegetøj, som vi mener er værd at prøve af i det nye år. Der er både til mænd, kvinder og par, så du let kan finde noget, der frister og kan opfylde netop dine behov. 

 1. Arcwave Ion

Arcwave Ion er et af de nyeste onaniprodukter til mænd på markedet. Med den populære trykbølgeteknologi, som ellers kun er set i kvindelige vibratorer, skaber dette sexlegetøj en revolutionerende onanioplevelse for mænd. De pulserende trykbølger er placeret, så de stimulerer det mest følsomme punkt på penis – nemlig penisstrengen. Du kan endelig få lov til at opleve, hvordan en kvindelig orgasme egentlig føles. 

Prøv det revolutionerende onaniprodukt 

 

  1. Satisfyer Curvy 3+

Er du ude efter en eksplosiv orgasme som ingen anden? Så bør du uden tvivl kigge nærmere på Satisfyer Curvy 3+. Dette er en af de nyere modeller, som Satisfyer er kommet ud med. Den deler samme banebrydende trykbølgeteknologi som sine søskende, men topper med nye og smarte app funktioner til den prisvindende app Satisfyer Connect. 

Oplev orgasmer som aldrig før med Satisfyer Curvy 3+

 

  1. Love Buzz - Opladelig og Fjernbetjent Vibratorring

Denne vibrerende penisring er en af de helt store nyheder i 2021. Den kan hjælpe dig med at opnå orgasmer sammen med din partner, så I bliver endnu tættere knyttet under samlejet. Den sørger både for at give manden en længere erektion samtidig med, at de mange forskellige vibrationsmønstre stimulerer både mand og kvinde undervejs. Det er en klar vinder blandt par, som er friske på at eksperimentere lidt og forbedre deres sexliv. 

Få fælles orgasmer sammen med din partner

  1. Private Tube - Shona River Masturbator 

Mange drømmer om at være sammen med den frække pornostjerne Shona River og med denne masturbator, kan du få chancen. Private Tube Shona River masturbator gemmer på et blødt og lækkert sleeve, som er støbt efter Shonas intime område. Du kan opnå følelsen af at have sex med stjernen, mens du nyder hendes eminente optræden på skærmen og bruger din nye masturbator.

Imiter sex med Shona Rivers med Private Tube Masturbator

 

  1. Obaie Kinky Bondage Sæt

Hvis du og din partner sætter pris på lidt kinky bondage, er dette sæt fra Obaie en klar vinder. Her følger alt med, som kan skabe rammerne for den perfekte BDSM oplevelse. De 5 forskellige dele i sættet kan bruges til sanseleg og afstraffelse og kommer i et lækkert eksklusivt design med sort imiteret læder. 2021 er uden tvivl året til at teste grænser af og udforske dine seksuelle lyster. 

Test grænser med Obaie Kinky Bondage sæt

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close