Sexlegetøj: Det købte danskerne i 2020

Danmarks største webshop inden for sexlegetøj, Sinful.dk, har taget et kig ind i danskernes sexvaner i 2020. 

Her har de blandt andet fundet frem til mændenes og kvindernes favoritter, vores frækkeste fantasier i dobbeltsengen, de største sexlegetøjsnyheder og meget mere.

Vi har samlet lidt af de frække godter til dig herunder.

Mændenes favoritter i 2020

Der findes masser af teknologisk sexlegetøj til mænd, som også bliver mere og mere populært, men ifølge Sinful, så har en blød og realistisk vagina været det mest populært produkt i 2020. Se top-3-listen herunder.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Tenga Eggs 6 Pack Onani Håndjob til Mænd

 

Kvindernes favoritter i 2020

De danske kvinder er helt vilde med lufttryksvibratorer, fortæller Sinful. Derfor er det måske heller ikke den store overraskelse, at det er verdens mest solgte lufttryksvibrator, der indtager førstepladsen over de mest solgte produkter til kvinder. Se top-3-listen herunder.

  1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

  2. Sinful Rabbit Vibrator Original

  3. Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

 

Danskernes frække fantasier

Du kan bruge sexet lingeri til at forkæle eller forføre din partner, men mange danskere køber også frække kostumer, som de bruger til at udleve deres vildeste fantasier. Men hvilke frække kostumer har hittet hjemme i de danske soveværelser i 2020?

  1. Baci Skolepige Kostume

  2. Cottelli Sexy Stuepige Kostume

  3. Baci Dreams Love Slave Sæt i Net

 

Året frækkeste sexlegetøjsnyheder

Den største nyhed inden for sexlegetøj til mænd i 2020 var Arcwave Ion, der som verdens første mandeprodukt bruger den populære trykbølge teknologi. Det er spændende, om vi ser flere af denne slags i løbet af året. Hos kvinderne var det den firedobbelte prisvinder, Lora Dicarlo Osé 2, der i løbet af sidste år var den største nyhed til kvinder. Den består af både en lufttryksvibrator og en G-punkts massager, der tilsammen giver en helt ekstraordinær orgasmeoplevelse.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close