Det frække27. februar 2023

Så meget overvurderer mænd størrelsen på egen diller

Videnskabelig undersøgelse peger på, at mænd puster tallene op
Når han melder 22 centimer, skal du sandsynligvis trække 21 procent fra.
Når han melder 22 centimer, skal du sandsynligvis trække 21 procent fra.
 FOTO: Colourbox.com

Måske har du oplevet det på diverse datingplatforme og ude i det virkelige liv:

Mænd, der mere eller mindre uopfordret oplyser dig om størrelsen på eget vedhæng. Sjældent melder de ‘under middel,’ oftere noget om, at de har ikke fået klager. Eller blot: Stor. Hvis de da ikke sender et skarpt vinklet dick pic, så den fremstår ekstra stor.

Skuffede din date? Her kan du få realistiske dildoer i alle ønskede størrelser

Nu viser det sig, at det mænd åbenbart helt generelt har problemer med at bedømme eller har svært ved at erkende den korrekte størrelse på deres diller.

Et dansk-svensk-norske forskningsstudie i Frontiers in Psychology ser nærmere på, hvordan manden overestimerer egne fortræffeligheder på områder, der handler om traditionelt maskuline kropslige dyder, såsom højde og dillerlængde.

224 danske mænd deltog i studiet, hvoraf halvdelen fik 5 dollars for at deltage, den anden halvdel 22 dollars.

Men hvorfor er belønningen vigtig? Jo, forskerne ville undersøge, at penge på en eller anden måde påvirker mændenes ærlighed og grundighed i forhold til svare korrekt på fx højde, drøjde, penislængde.

Her kan mænd få større penis

Her skal det lige indføres, at deltagerne ikke efterfølgende blev målt af mænd i hvide kitler. Forskerne bag sammenlignede i stedet dels med penisstatistikker fra worddata.info og data fra Forsvaret og Danmarks Statistik for højde etc.

Længden

Det viste sig så, at mændene samlet set overestimerede på højde . og især på penislængde.

Gennemsnittet på, hvad disse deltagenerne meldte om længden på deres erigerede penisser var 18,03 centimeter, hvilket ligger 21 procent over de 14,88, centimeter, som anses for den danske standarddiller. Som, anfører forskerne, givetvis er i overkanten.

Vægt blev der ikke meldt forkert om.

Pudsigt nok valgte mændene i den gruppe, der fik det lille beløb for at deltage, at melde om større stive dillere end deltagerne i den gruppe, der fik det højere beløb. Det samme gjaldt for angivelse af penis i slap tilstand:

Stol ikke på en mand med en penis, er forskernes konklusion.
Stol ikke på en mand med en penis, er forskernes konklusion.
 Foto: Frontiersin.org

Alt i alt får undersøgelsens forfattere til at konkludere, at man i forskning ikke bør bruge mænds selvrapporteringer i forhold til krop. Især ikke når det handler om pik.

De tre forskere fra Danmarks, Sverige og Norge mener, at det er muligt at mænd er mere tilbøjelige til lyve om penis end kropsmål, fordi dilleren er skjult. Det er simpelthen lettere at lyve om det, når man ikke umiddelbart kan blive taget i løgnen.

Du har slet ikke brug for penis, når du køber denne vibrator

De mener desuden, at grunden til, at mændene, der modtog lidt flere penge for at deltage, lyver lidt mindre om penislængde, at de føler et større behov for at være ærlige.

Og ligeledes kan gruppen, der fik mindre, føle sig lidt uretfærdigt behandlet, så de har svart forkert i vrede, som også blev ekstra aktiveret af spørgsmål, som har truet deres maskulinitet.

De kan selvfølgelig også bare have taget undersøgelsen mindre alvorligt, fordi de netop fik færre penge, hvilket understreges af den gruppe også svarede hurtigere på spørgeskemaet.

Forskerne afslutter med dette vittige citat af forfatteren Darynda Jones, som sætter fingeren på, hvad du nok anede i forvejen: 'Never trust a man with a penis.'


Sponsoreret indhold